DOLAR 32,5790 0.31%
EURO 34,8135 0.19%
ALTIN 2.513,171,18
BITCOIN 20919091.45119%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

Baneva “Manifestor” adlı albümünü Türkçe rap severlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Baneva “Manifestor” adlı albümünü Türkçe rap severlerle buluşturdu

Baneva “Manifestor” adlı albümünü Türkçe rap severlerle buluşturdu

ABONE OL
1 Mayıs 2021 05:57
Baneva “Manifestor” adlı albümünü Türkçe rap severlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baneva “Hiçbiri” ve “Her Baktığımda” adlı çalışmalarında yakaladığı çıkışı sürdürmeye devam ediyor

Türkçe rap müziğin başarılı isimlerinden Baneva uzun zamandır beklenen yeni albümü “Manifestor”’u bugün Universal Music etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Hatırlanacağı üzere Baneva 2020 yılının Ekim ayında Manifestor albümün ilk single çalışması “Hiçbiri”yi, ardından bu yılın Ocak ayında da “Her Baktığımda” adlı şarkısını piyasaya sürmüştü.

Baneva’dan on bir şarkılık albüm

Çalışmaları ile büyük bir çıkış yakalayan Baneva bu kez “Manifestor” ile on bir şarkısını Türkçe rap müzik severlerle buluşturdu. Baneva albümünde bulunan tüm şarkılarının sözlerini kendisi yazarken bu albümünde Da Poet, SKAII, GOKO! gibi isimler prodüktörlük görevini üstlendiler.

Baneva “Manifestor” albümünün çıkış parçası olarak “Amigo” için kameralar karşısına geçti. Baneva’nın bu klip çalışmasında yönetmen koltuğuna Çağatay Aytaç oturdu.

Baneva; “Manifestor bir dönemin hikayesidir”

Baneva, “MANIFESTOR” için şunları söylüyor: “Bu albümün start’ı ben sistemin bana dayattıklarına maruz bir haldeyken “İhtiyacım Var”la başladı. Bu kafesten çıkıp oyunu başlattım ve albümün bitişinde inandığım şeyi gerçekleştirerek şehrime geri dönüp Baneva’ya kavuşmuş oldum. Bu dönemin hikayesi “MANIFESTOR”. Ben bir “MANIFESTOR”um ve artık inandığım şeyi ne olursa olsun gerçekleştirebileceğimi biliyorum.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.