DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440.89293%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Baneva “Her Baktığımda” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Baneva “Her Baktığımda” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Baneva “Her Baktığımda” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
16 Ocak 2021 04:22
Baneva “Her Baktığımda” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkçe rap olarak devamlı olarak kalıcı ve kaliteli işlere imza atan Baneva yeni teklisi “Her Baktığımda”’yı müzikseverlerle 15 Ocak günü Üniversal Music etiketiyle dijital platformlardan tanıttı.

Baneva bilindiği gibi “Hiçbiri” adlı çalışmasıyla özellikle rap müziğe ilgi duyan birçok müzikseverin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştı.

Baneva aynı zamanda Manifestor albümünden yayınlanan ikinci şarkı olan “Her Baktığımda” ile ilgili olarak “ Bu çalışmamda geçmişime ve şehrime duyduğum özlemi dile getirdim. Koşullar gereği Ankara’dan 4 yıl ayrı kaldığım dönemi bu çalışmamda kağıda döktüm” dedi.

Açıklamalarına devam eden Baneva “Neredeyse tüm lise hayatım boyunca Ankara’ya geri döneceğim ve sevdiğim işi yapmaya devam edeceğim o günü bekledim. Bu satırları, bir Baneva hayali olan ve kitlenin varlığından bile haberi olmayan o liseli bebe yazdı. Bu yüzden bende uyandırdığı hisler çok gerçek.” diyerek duygularını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.