DOLAR 32,5928 0.34%
EURO 34,8426 0.26%
ALTIN 2.505,380,85
BITCOIN 21046741.86768%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

19:55

AKŞAMA KALAN SÜRE

Vadi Açık Hava rüzgarı yeniden esiyor

ABONE OL
26 Ağustos 2020 04:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen yaz açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, ormanın yanı başındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmuştu. Vadi Açıkhava pandemi sonrası tüm önlemleri alarak bu yaz da yıldızları ağırlamaya devam ediyor.

İlk albümü ‘İnandığın Masallar’ı 2006 yılında yayınlayan Pinhani, ‘Kavak Yelleri’ dizisinin müziğine imza atınca hayran kitleleri hızla büyümüştü. Yıllar içinde soft-rock türünün bayrak taşıyıcısı haline gelen grup son albümleri ‘Yalnızlık Zor’u Mayıs 2020’de yayınladı. Pinhani 26 Eylül Cumartesi gecesi Vadi Açıkhava’da sevenleri ile buluşacak.

2012’de yayınladıkları ‘Full Faça’ albümünden sonra 2017’de “Ay Şuram Hâlâ Ağrıyo” ve “Fırtınayt’ı yayınladılar. Büyük Ev Ablukada, 2 Ekim  Cuma Vadi Açıkhava’da gerçekleştirecekleri konser için şu mesajı paylaştı: “Sanki iyi günler yaklaşıyor, her şey yolunda olmasa da en azından güneşin yerinde olduğunu gösteriyor. Gelenler gelemeyenlerle bir mi? Hadi! Umutsuzluğa alışmayın! Yatağa küs girmeyin!” Sınırlı sayıdaki avantajlı dönem biletleri tükenen Büyük Ev Ablukada konseri konuklara canlı ve heyecanlı bir gece vadediyor.

Yerli alternatif müzik dünyasının enerjik gruplarından Adamlar, 2014 yılında yayımladıkları çıkış albümleri “Eski Dostum Tankla Gelmiş” ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rock’n Roll, Blues ve biraz da Hip-Hop çerçevesinde şekillenen farklı müzik tarzlarını güçlü, derin, yoğun ve ironik sözlerle bir araya getiren beşli, ikinci albümleri “Rüyalarda Buruşmuşuz”u 2016’da dinleyicileriyle paylaştı. 2019’da “Dünya Günlükleri” adlı üçüncü stüdyo albümleriyle performanslarına devam eden Adamlar; ilk kez 17 Ekim Cumartesi tarihinde Vadi Açıkhava’da hayranlarıyla buluşuyor.

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapıyor.

Atlantis Yapım’ın organizasyonunu üstlendiği konserlerde Vadi Açıkhava Sahnesi, yarı kapasite ile seyirci kabul edecek. Sosyal mesafe kuralları gözetilecek ve maskesiz alana kabul edilmeyecek konuklar aralıklı düzende yerleşerek etkinlikleri izleyecek. Ayrıca girişte herkesin ateşi ölçülecek ve Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tüm önlemler alınarak, etkinlikler güvenli bir ortamda gerçekleştirilecek.

Saat 21:00’da başlayacak konserlerin biletlerine www.biletix.com veya biletix satış noktalarından ulaşılabilir. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri, hem toplu taşımayla hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçlarıyla gelecek İstanbulluları bekliyor.

Adres: Vadi Açıkhava – Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Bilet fiyatları;

Pinhani

Numarasız Oturmalı Tribün – 89.50 TL

Büyük Ev Ablukada

  1. Avantajlı Dönem – Sınırlı Sayıda – Tükendi
    Numarasız Sandalye – Tam 56.00 TL
    Numarasız Sandalye – Öğrenci 34.00 TL

  1. Avantajlı Dönem – Sınırlı Sayıda
    Numarasız Sandalye – 101.00 TL
    Tribün Numaralı 123.25 TL

Adamlar

  1. Avantajlı Dönem – Sınırlı Sayıda
    Numarasız Sandalye – 73.00 TL

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.