Burak Akagün “Eden Bulur” ile geri döndü

Burak Akagün geçirdiği kaza sonrası sahnelere dönüşünün heyecanını yaşıyor...

Burak Akagün İstanbul ve Kıbrıs’ta sahne aldığı mekanlarda gösterdiği muhteşem performansla parmak ısırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Hele Ninna Olasan” adlı çalışma ile kısa bir süre içinde YouTube’da yaklaşık 7 milyon civarında bir izlenme oranı yakalarken geçirdiği trafik kazası sonrası müzik dünyasına tekrar hızlı bir dönüş yapıyor.

Burak Akagün geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu “Seni Hiç Kimse Sevemez”, Sebep Neydi Ayrılığa” adlı çalışmalarının ardından bu kez söz ve müziği kendisine ait olan “Eden Bulur” adlı şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

“Eden Bulur” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına çıkan Burak Akagün’ün bu klibinde yönetmen koltuğuna Enes Bilal Taşçı oturdu. Burak Akagün’ün “Eden Bulur” adlı single çalışmasında prodüktörlüğü Cem Başaran Aksan üstlenirken single DarkN Dark etiketi ile piyasaya sürülecek.

Burak Akagün yeni çalışması hakkında yaptığı kısa açıklamada “Geçirdiğim kaza sonrası hem İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan “Zennube” sahnesinden ve Kıbırs’ta bulunan Bogota sahnesinden uzak kaldım. Bu süreçte yeni single için bolca çalışma fırsatım oldu. Yeni şarkımla birlikte hem Zennube sahnesinde hem Bogota sahnesinde müzikseverlerle ve hayranlarımla buluşmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Bir yanıt yazın