TEMA-K gönüllüleri Ramazan ayında bir araya gelerek doğaya destek verdi

TEMA-K gönüllüleri Ramazan ayında bir araya gelerek doğaya destek verdi

TEMA Vakfı yararına düzenlenen iftar yemeğinde elde edilen gelir, doğa eğitim programlarına aktarılacak.

TEMA Vakfı’nın doğa eğitim çalışmalarına destek sağlamak için cemiyet hayatından ünlü isimlerin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), 13 Mart 2024 Çarşamba günü Pera Palas Otel’de bir iftar yemeği düzenledi. Yemek gecesinde Türkiye’nin ilk kadın fasıl grubu Altın Kızlar da sahne aldı.

Cemiyet hayatından birçok isim katıldığı iftarda elde edilen gelir, TEMA Vakfı’nın doğa eğitim programlarına aktarılacak.

TEMA-K Gönüllüleri Adına Konuşma

TEMA-K Gönüllüleri adına konuşma yapan Esra Öztürk, bu önemli ayda bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirerek şunları söyledi: “Bugün sizlerle bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda ulvi bir amaca hizmet eden TEMA Vakfı’na sizlerin katılımıyla destek vermiş olmak bugünkü yemeğimizi daha da anlamlı kılıyor. TEMA-K Gönüllü grubu olarak 25 yıldır TEMA Vakfı’na destek veriyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz destek ile on binlerce çocuk doğa eğitim programlarına katıldı. Yaptığımız çalışmaların yüzlerce çocuğun hayatına olumlu etki edecek olması ve gelecek nesillerin hayatına önemli katkılar sağlaması bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. TEMA Vakfı’na desteğimizi yıl içindeki etkinliklerimizle sürdüreceğiz.”

Katılımcılar

İftar programına katılanlar arasında Fatih-Esra Öztürk, Bora-Aslı Pehlivanlar, Figen Kıral, Figen Babaoğlu, Öznur Yakın, Pınar Ayaydın Talay, Fulya Nayman, Neşe Sert, Mesude Özbek, Bilal-Ceyda Kadayıfçıoğlu, İzzet Yıldızhan, Tuğba Develi, Zeynep Germen, Türkan Şerbetçi, Serap Sarı ve Rabia Kurşun gibi isimler yer aldı.

TEMA-K Hakkında

TEMA Vakfı’nın doğa koruma ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için 1998 yılında kurulan TEMA-K, cemiyet hayatından tanınmış isimlerin katılımıyla oluşturulmuş bir kaynak çalışma grubudur. TEMA-K, düzenlediği çeşitli etkinlikler ve projeler aracılığıyla TEMA Vakfı’na maddi ve manevi destek sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın