Maltepe Belediyesi Ramazan ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Maltepe Belediyesi Ramazan ruhunu yaşatmaya devam ediyor

Maltepe Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte mahallelerde vatandaşlara iftar yemeği dağıtımı yapmaya başladı. Bu çalışma kapsamında Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklere katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, muhtaç olanlara yardım eli uzatmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Kılıç, Ramazan’ın birlik ve beraberliği artırmasını ve dayanışmayı güçlendirmesini temenni ettiğini belirtti.

Çalışmaların bir parçası olarak, iftar saatinde evlerine yetişemeyen vatandaşlar için Maltepe, Küçükyalı, Esenkent, Gülsuyu ve Zümrütevler Huzurevi metro duraklarında hurma, sandviç ve su ikram edilmeye devam edileceği açıklandı.

Ayrıca, Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun düzenleyeceği “Bir Ramazan Gecesi” isimli konserle, eski Ramazan ruhunun yeniden yaşatılacağı duyuruldu. Konser, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve Türk sanat müziğinin sevilen eserleri vatandaşlar için seslendirilecek. Sunuculuğunu Beyza Koç’un üstleneceği bu etkinlik, Maltepe halkına güzel bir Ramazan atmosferi sunmayı amaçlıyor.

Bir yanıt yazın