Madame Web film incelemesi

Madame Web film incelemesi

Her hafta yeni bir süper kahraman filmi görmeye alıştığımız dönem yavaş yavaş geçmişte kalırken, Sony, Venom ve Morbius gibi filmlerle kendi evrenini oluşturma çabalarına devam ediyor. Ancak, Örümcek Adam’ı kendi film evrenlerine dahil edememeleri nedeniyle, bu sorunu aşmak için yeni bir deneme olan Madame Web’i ortaya koyuyorlar. Ancak, bu film, şimdiye kadar yapılmış en zayıf işlerinden biri olarak görülüyor.

Madame Web’in hikayesi, Cassandra Web adlı bir karakterin etrafında dönüyor. Ancak, karakterlerin ve hikayenin derinliği oldukça yetersiz. Cassie’nin yaşadığı olaylar ve kazandığı güçler, genelde klişe ve tutarsız bir şekilde sunuluyor.

Oyuncu kadrosuna baktığımızda Fifty Shades of Grey ve The Social Network gibi yapımlardan tanıdığımız Dakota Johnson ile Euphoria dizisinin yıldızı Sydney Sweeney gibi isimleri barındırıyor.

Madame Web filminin kısaca konusuna gelirsek Madame Web, Spider-Man çizgi romanlarında Peter Parker’a yardımcı olan Cassandra Webb’in gençlik yıllarını ele alıyor

Filmin senaryosu, karakterlerin inandırıcılığını zedelerken, onları klişe tiplemeler olarak sergiliyor. Ayrıca, filmin sürekli tür değiştirmesi ve kafa karışıklığı yaratması da izleyiciyi rahatsız edebilir.

Yönetmen S.J. Clarkson, filmde bazı etkileyici sahneler yaratmaya çalışmış olsa da, temelde sağlam bir hikaye olmaması nedeniyle bu çabaları boşa çıkmış gibi görünüyor.

Dakota Johnson’ın başarılı performansı ve görsel efektler, filmdeki parlak noktalardan biri olabilir. Ancak, genel olarak, Madame Web, amaçsız ve belirsiz bir ticari proje gibi görünüyor. Hikaye ve karakterlerin yetersizliği, filmin genel kalitesini olumsuz etkiliyor ve izleyicilerin “Ne gereği vardı?” sorusunu sormasına neden oluyor.

Film için olumsuz yorumlara devam edecek olursak Madame Web, zayıf bir kötü karaktere, utanç verici diyaloglara ve gereksiz uzun bir süreye sahip. Ancak bu karanlık atmosferin içinde dikkat çeken tek şey kostümler değil. Ayrıca, her zaman komik olan Adam Scott’ı da unutmamak gerekir. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar, ancak filmdeki malzeme ve senaryo onlara çok fazla destek sağlamıyor gibi görünüyor.

Madame Web, gülünç diyaloglara sahip. Başroller arasındaki kimya çok eksik ve filmin kötü karakteri hiç ilgi çekici değil. Bu nedenle film, karakterler arasındaki etkileşimi ve hikaye ilerleyişini zayıf bir şekilde sunuyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın