Levent Yüksel, Hierapolis Antik Tiyatro’da Büyüledi

Levent Yüksel, Hierapolis Antik Tiyatro’da Büyüledi

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Levent Yüksel, geçtiğimiz günlerde unutulmaz bir geceye imza attı. Denizli’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser, hem sanatçı hem de hayranları için özel bir an oldu.

Pamukkale’nin eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla birleşen Hierapolis Antik Tiyatrosu, Levent Yüksel’in muhteşem sesine ev sahipliği yaptı. Kariyerinin 30. yılını kutlayan sanatçı, senfonik müzik eşliğinde seslendirdiği şarkılarıyla izleyenleri büyüledi.

KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo’nun ortaklaşa düzenlediği konserde, tüm biletler tükendi. Binlerce müziksever, tarihi tiyatronun büyülü atmosferinde Levent Yüksel’in unutulmaz şarkılarına eşlik etti.

Konser sonrası yaptığı açıklamada Levent Yüksel, “Bu tarihi mekanlarda sizlerle birlikte şarkılarımı seslendirmek benim için büyük bir onur. Doğanın ve tarihin bize sunduğu bu eşsiz ortamda sizlerle birlikte olmak harika bir duygu. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Bir yanıt yazın