DOLAR 32,4532 0.13%
EURO 34,4985 0%
ALTIN 2.476,05-0,27
BITCOIN 2052341-4.3886%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Latife Mülazımoğlu kimdir?

Latife Mülazımoğlu kimdir?

ABONE OL
20 Eylül 2022 00:55
Latife Mülazımoğlu kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Latife Mülazımoğlu 16 Yaşındayken 1990 yılında Londra’ya taşınmıştır. İngiltere’nin önemli üniversitelerinden biri olan Falmouth ‘da Hukuk bölümünü başarıyla bitirmiş ayrıca drama eğitimi almıştır.

 

Latife Mülazımoğlu bugüne kadar Avrupa’da bir çok uzun metrajlı filmde ve reklam filminde oynayarak ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

 

Oyunculuk kariyerine Avrupa’da başlayan Latife Mülazımoğlu kendisini daha da geliştirmek adına Hakan Şahin ve oyuncu koçu Volkan Demir’den kamera önü oyunculuk, diksiyon ayrıca teknik eğitimler almıştır.

 

Aldığı eğitimler sonrasında ülkemizde yayınlanan bir çok dizide rol alan Latife Mülazımoğlu kariyerine bir çok proje sığdırırken aynı zamanda eğitimine de devam ederken Avrupa’nı n bir çok ülkesinden de tiyatroların eğitimlerini takip etmektedir.

 

Latife Mülazımoğlu 2020 yılında ülkemizin tanınmış ve başarılı yönetmenlerinden Umut Ertek ile bir sinema filmi vasıtasıyla yolları kesişmiş ve “Ağır İstanbul” adlı film için kontrat imzalamıştır.

 

Başarılı oyucu ayrıca çekimlerine yakın bir zamanda başlanması beklenen ve Hindistan’da çekilecek bir Bollywood filminde bir Türk genç kızını canlandırmak için çalışmalara başladı.

 

Latife Mülazımoğlu modern sanatlar, tiyatro tarihi, sanat ana bilim dalları üzerine özel dersler alırken aynı zamanda da birçok ünlü yazarın sanat tarihi kitaplarını da İngilizce’den Türkçe’ye çevirilerini de yapmıştır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.