Ragıb Narin yeni teklisi “Yok”‘u müzikseverlerle buluşturdu

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin dokuzuncu teklisi “Yok”u Pasion Turca etiketiyle 16 Eylül’de tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

Ragıb Narin yeni teklisi “Yok”‘u müzikseverlerle buluşturdu

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin dokuzuncu teklisi “Yok”u Pasion Turca etiketiyle 16 Eylül’de tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

 

Ragıb Narin en son yayınladığı “Narin Narin” şarkısı ile büyük beğeni toplamış ve tüm  dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenmiş ve Youtube’da kısa sürede 3 milyondan fazla izlenmişti.

 

Ragıb Narin, “Yok” şarkısı ile ilgili “Şarkının Filipinler’den Türkiye’ye uzanan bir hikayesi var. Yurtdışında arabada giderken şarkının giriş melodisini mırıldanmaya başladım ve telefonuma kaydettim. Türkiye’ye dönüp gitarımı aldığımda da besteyi ve sözleri tamamladım. Mutlu ve huzurlu bir şarkı. Özlemi ve sitemi anlatıyor” diyor. “Yok” şarkısının aranjesi Batu Çaldıran’a ait.

 

Tiktok’ta uçak içinde çektiği videolarla bir akım yaratan ve milyonlarca kez izlenen Ragıb Narin, yeni şarkısının klibinde de bir uçak içerisinde oyuncu Rami Narin, masterchef yarışmacısı Tunahan Akın, sosyal medya fenomeni Kemal Yiğit İnandı (Turkyeet), Senamia ve Lübnanlı ünlü şarkıcı Rima Yussef ile sosyal medya fenomenleri Barış Şahin, Erdem Başyemenici ve Ayşegül Kandaz ile birlikte karşımıza çıkıyor. Tik Tok ve Instagram hesaplarında paylaştığı uçak videoları ile 150 milyon’a aşkın izleyiciye ulaşan Ragıb Narin, klibi ile de büyük ses getirecek. Uçak içerisinde birbirini seven ve hiçbir şekilde birbirlerine ulaşamayan iki gencin hikayesinin anlatıldığı klip Murad Küçük’ün imzasını taşıyor.

 

Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” “Mucize” “Vur Beni” ve “Narin Narin”nin ardından dokuzuncu teklisi “Yok” Pasion Turca etiketi ile tüm dijital platformlarda.

Bir yanıt yazın