DOLAR 32,5048 0.17%
EURO 34,8201 0.27%
ALTIN 2.484,280,91
BITCOIN 1998473-3.26604%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

İshak Demir kimdir?

İshak Demir kimdir?

ABONE OL
14 Kasım 2022 11:16
İshak Demir kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Sıra gecelerinin vazgeçilmez ismi ve Şanlıurfa’nın gururu olarak anılan İshak Demir organizasyonlarda tercih edilen ilk isim olarak başı çekiyor. Kendi tarzını Türk Halk Müziği ve folklarik dansıyla harmanlayan yanık sesli İshak Demir, Güzel Sanatlar Lisesi sonrası Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nden mevzun olmuştur. 25 yılı aşkın süredir müzik yolculuğuna devam eden başarılı türkücünün birçok yerel kanalda programı vardır. Bunun yanı sıra bölgesel ses yarışmalarında jüri üyeliği yapmış olup, 2008 yılında Atv’de düzenlenen “Halk Yıldızları” yarışmasına da katılmıştır. Son olarak “Parmaklıklar Ardında” dizisindeki rolüyle unutulmayacak işlere imza atmıştır. Yetenekli ve üretken müzisyen başta Urfa olmak üzere Doğu kültürünü kendine has duruşu, yaşam tarzıyla yansıtmak için elinden geleni yapmıştır. Gerçek bir müzik şöleni ve sıragecesi keyfini yıllarca sürdüren şanslı isim, bu konuda öncü olmuştur.
Düğünlerde ve diğer tüm organizasyonlarda ekibiyle muhteşem görsel şovlarla halaya eşlik etmemek kendinizi en güzel eserlere buram buram içinize işleyen notalara ve türkülere kaptırmamanın imkansız olduğunu belirten başarılı müzisyen, enerjisi, sesi ve samimiyeti ile senelerdir halkın 1 numaralı sanatçısı olmayı başarmıştır. “Bu topraklardaki miraslarımız ve türkülerimiz sizler sayesinde nesilden nesile aktarılacak” diyen öncü sanatçı, yakın zamanda çıkardığı “Ayno” adlı eseri ile sevenlerini bir kez daha büyüledi. Üretmenin kendisini beslediğini söyleyen İshak Demir, yeni eserlerinin müjdesini de verdi. İshak Demir çok yakında Mentu Yapım sahibi Umut Bolel aracılığıyla yeni parçalarını sevenlerinin beğenisine sunacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.