İrem Derici “Yazsın Bana” adlı şarkısını kliplendirdi

İrem Derici yeni klibi için 15 gün boyunca aralıksız dans provası yaptı...

İrem Derici şarkıları, kişiliği ve içtenliğiyle yeni neslin starı olarak büyük beğeni toplarken 2018 yılında “Sabıka Kaydı” adlı albümünden “Yazsın Bana” adlı şarkısını kliplendirdi Ünlü sanatçı İrem Derici’nin “Yazsın Bana” adlı şarkısı klipsiz bir şekilde YouTube üzerinden yaklaşık 11 milyon civarında bir izlenme oranı yakalayınca İrem Derici hayranlarının yoğun isteği üzerine bu şarkısına klip çekti.

İrem Derici’nin seslendirdiği “Yazsın Bana” adlı şarkısının sözlerini Sinan Akçıl yazarken bestesini Zülfi Bedalov’a ve aranjesini Mustafa Ceceli yapmıştı. Şarkının klip çekimleri için yönetmenlik koltuğuna Murat Joker otururken klip bir stüdyo ortamında gerçekleşti.

İrem Derici ülkemizi ciddi olarak etkileyen Covid-19 salgını sonrası uzun süre evine kapanarak bu süreci yalnız başına geçirirken sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin dünyasının dikkatini çekerken verdiği kiloların ardından “Bu kadar güzelleşeceğimi bilseydim çoktan kendimi eve kapatırdım’ diye konuştu.

İrem Derici “Yazsın Bana” adlı şarkısının klip çekimleri için 15 gün aralıksız dans provası yaparken son üç yıldır da haftanın bir günü aldığı özel dans derslerinin semeresini bu klibinde herkese göstermiş oldu.

Bir yanıt yazın