DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1.63318%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İnfinite film tanıtımı

İnfinite film tanıtımı

ABONE OL
20 Haziran 2021 20:44
İnfinite film tanıtımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinemaseverlerin büyük merakla beklediği yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın yaptığı başlıca rollerini Mark Wahlberg, Chiwetel Ejofor, Dylan O’Brien, Wallis Day ve Sophie Cookson’un yaptığı Infinite izleyicisiyle buluştu.

Yönetmen ve başrol oyuncusu ikinci kez bir filmde buluştular

Filmin yönetmeni geçtiğimiz yıllarda “Traning Day” İlk Gün,  “The Equalizer” Adalet, “Shooter” Tetikçi ve “Olympus Has Fallen “Kod Adı : Olympus gibi aksiyonu bol filmlere imza atmış ve bu filmler ülkemizde de büyük bir beğeni ile izlenmişti. Yönetmen Antpine Fuqua İnfinite adlı filmde geçtiğimiz yıllarda yönetmenliğini yaptığı “Tetikçi” filmin başrol oyuncusu olan Mark Wahlberg ile bu filmde de çalıştı.

Mark Wahlberg ülkemizdeki sinemaseverlerin çok yakından tanıdığı bir isim. Özellikle 2006 yapımı olan 4 Oscar ödüllü filmdeki rolüyle izleyicisinin gönlüne taht kurmuştu. Sadece aksiyon değil aynı zamanda birçok komedi filminde izleme şansına sahip olduğumuz Wahlberg aynı zamanda “Transformers” film serisinin de unutulmaz oyuncularından biridir.

Filmi izlemeden önce büyük bir beklentiye girmeyin

Filmi izlerken çok büyük bir beklentiye girmemenizi tavsiye ederim. Zira filmin konusu biraz karmaşık ve mantık kurallarını içermiyor. Neredeyse filmin ilk sahnesinden son sahnesine kadar tamamen aksiyon dolu bir film. Hollywood bunu malum birçok filmde yapıyor. Ve bu sahnelerin görsellerinde de muazzam iş çıkarıyor.

Film aksiyon üzerine olunca maalesef filmdeki oyunculukları değerlendiremiyorsunuz! Film boyunca yok bu kadar da olmaz diyeceğiniz birçok aksiyon sahnesi var. Tabi ki bunun yanında nasıl James Bond serilerinde, Mission İmpossible gibi filmlerdeki sahneler için yorum yapmıyorsak bunun içinde yorum yapmamızın gereğinin olduğunu düşünmüyorum.

İnfinite filminin konusu

Filmin konusuna gelince Evan Micheales “Mark Wahlberg devamlı gördüğü gerçekçi rüyalar yüzünden hayatını oturtamamış bir karakterdir. Hatta bu yüzden psikiyatrik tedavi dahi görmüştür. Rüyalarında gördüğü gizli bir örgüt ve bu örgütün güçlü bir düşman tarafından tehdit edilmesi, ve bu örgütün dünyayı kurtarmak için hayatlarını kaybederek boşlukta kalan kahramanlarının kurtarılması için Evan Micheales’in yaşadığı mücadeleyi izleyeceğiz.

Beklenti içinde olmadan, bol aksiyonlu ve tanınmış birkaç oyuncunun rol aldığı bir film izlemek sizi mutlu edecekse bu film tam bu kalitede. Film cinsellik içermediği gibi, film içinde gereksiz uzun diyaloglar da yok. Yani kelimenin tam anlamıyla boş lafa karnımız tok, önemli olan icraat diyebilecek kadar hızlı bir aksiyon.

Bana göre Mark Wahlberg bu filmle bizim daha önce seyrettiğimiz filmlerin aksine biraz daha çıtayı düşürmüş. Bizler onun Tetikçi, Kod Adı : Olympus ve Adalet gibi filmlerini izlemiş bir nesil olarak bu filmin de en az onlara yakın bir tat içermesini beklerdik.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.