DOLAR 32,6359 0.4%
EURO 34,7816 0.04%
ALTIN 2.513,131,17
BITCOIN 20149810.06133%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cruella filmi tanıtım yazısı

Cruella filmi tanıtım yazısı

ABONE OL
20 Haziran 2021 15:25
Cruella filmi tanıtım yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi döneminde vizyona giren filmler kervanına yönetmenliklerini Alex Timbers ve Graig Gillespie’nin yaptığı başlıca rollerini Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry ve Paul Walter Hauser’in yaptığı Cruella’da girdi.

Oscar ödüllü Emma Stone oyunculuğuyla filme ayrı bir hava katmış

Filmin başrol oyuncularından biri olan Emma Stone ülkemizde de büyük ses getiren “Birdman” La Lan Land” ve “The Amazing Spider-Man” filmlerinden hatırlayacağımızı düşünüyorum. Emma Stone “La La Land” filmi ile 2017 yılında  Oscar ödül töreninde en iyi kadın oyuncusu seçilmişti.

Filmin diğer başrol oyuncularından biri olan Emma Thompson 1993 yılında birçok dalda Oscar dahil olmak üzere ödül alan “In The Name Of The Father” filmi ile adını sinema tarihine altın harflerle yazdırırken 2013 yılında da başrollerinde olduğu “Saving Mr. Banks” filmi ile adını taçlandırmayı başarmıştı.

101 Dalmaçyalı filminin ana karakteri bu filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor

Böyle iddialı ve ödül almış bir kadro ile Cruella ailece sıkılmadan izleyeceğiniz dram-komedi karışımı bir film olmuş. Filmi ilk izlemeye başladığımda nedense filmin ana çıkış konusunu “101 Dalmatiants” yani ülkemizde 101 Dalmaçyalı filmiyle özdeştirdim. Zaten filmin ana karakteri olan Estella, Cruella’ya dönüşümünü tamamlamamış bir karakteri canlandırıyor.

Filmi izlerken ara ara güleceğinizi ve keyif alacağınızı düşünüyorum. Tabi film içinde gereksiz uzun diyaloglar da yok değil . Görsellikler gerçekten güzel düşünülmüş. Film biraz konu olarak Türk filmlerini andırıyor olsa da gerçekten izlerken sıkılmayacaksınız.

Cruella filminin konusu

Filmin konusuna gelince Estella/ Cruella annesi bildiği kadınla Barones’in malikanesine gittiğinde annesi burada Barones’in köpekleri tarafından uçurumdan aşağı düşmesi sonucu ölünce malikaneden kaçar ve sokaklarda yaşam savaşı verirken kendi gibi yaşları küçük olan Jasper ve Horace ile yolları kesişir. Onlarla küçük hırsızlıklar yaparak büyüyen Emma’nın aslındaki en büyük hedefi modacı olmaktır. Ve yıllar sonra yolu tekrar Barones ile kesişir.

Film izleyicisine küçük sürprizler hazırlamış ve bu sürprizler filmin tadına biraz daha tat katmış.

Yukarıda bahsettiğim gibi bu filmi ailenizle, kız veya erkek arkadaşınızla rahatça izleyebilirsiniz. Filmde şiddet ve cinsellik unsurları yok.

Ailenizle veya sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek istiyorsanız bana göre “Cruella” iyi bir seçim olur diyorum.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.