İlyas Yalçıntaş ve Ece Mumay’dan sevgililer gününe özel düet “Şahit”

İlyas Yalçıntaş ve Ece Mumay’dan sevgililer gününe özel düet “Şahit”

Ece Mumay ve İlyas Yalçıntaş, şarkıları ve etkileyici sahne performanslarıyla son zamanların en sevilen isimlerinden biri haline gelmişlerdir. Bu kez, aşkı en naif haliyle yorumladıkları iddialı düetleriyle yılın en dikkat çekici işlerinden birine imza atıyorlar.

“Şahit” adını taşıyan şarkılarıyla “14 Şubat Sevgililer Günü”nde dinleyicilerle buluşan ikili, tertemiz sesleriyle birbirlerine mükemmel bir şekilde eşlik ediyorlar. Sözleri ve bestesi Sheyh Ree’ye ait olan şarkının aranjesini ise Esad Fidan üstlenmiştir.

Şarkının sözlerinde, herkesin kendi ruhsal yolculuğunu, değişimi ve dönüşümü en yalın haliyle anlattığı görülüyor. “Şahit”, dinleyicilere hatırlamayı istedikleri ya da istemedikleri, mutlu, neşeli, hüzünlü ve aşk dolu tüm anıları yansıtıyor.

Başarılı ikilinin güçlü enerjisiyle izleyicilerini müzikal bir yolculuğa çıkaran klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstleniyor. Klipte, aşkın rengi kırmızıya vurgu yapılarak Ece Mumay’ın zarif güzelliği ve İlyas Yalçıntaş’ın usta gitar performansıyla birleşiyor.

Ece Mumay & İlyas Yalçıntaş’ın ses getirecek düeti “Şahit”, NetD kanalında yayınlanmaya başlamıştır.

Bir yanıt yazın