Gülme garantili “Dokuz Canlı” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor

Kahkaha fırtınası "Dokuz Canlı" 23 Aralık 2023'te Gültepe Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor

Gülme garantili “Dokuz Canlı” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşuyor

Tayfun Türkili’nin kaleme aldığı yönetmenliğini Serkan Berberoğlu’nun yaptığı “Dokuz Canlı” tiyatro oyunu seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

 

Başrollerini Abdulkadir Korkmaz, Gökçen Ulutaş, Serkan Berberoğlu, Buket Boran, Talip Öztürk, Eylül Boran gibi tiyatro dünyasının başarılı genç oyuncularını kadrosunda bulunduran “Dokuz Canlı”  adlı oyun eşini aldatmak için uğraşan ve olmadık hilelere başvuran bir adamın düştüğü acziyeti konu alırken, gayri meşru ilişkilerin komik yönlerini gözler önüne seriyor

“Dokuz Canlı” tiyatro oyunun konusu

Dokuz Canlı bu kadın, ölmüyor işte ölmüyor ! “Faruk orta yaşta, evli, genç bir sevgilisi (Okşan) olan ve bu yüzden karısından (Tülay) boşanmak isteyen adamdır. Gülay’da orta yaşlı ve kocasını seven (!) sıradan bir ev hanımıdır. Faruk, Okşan ile evlenebilmek için sürekli olarak Tülay’dan boşanmak ister fakat Tülay bunu kabul etmez. Faruk sevgilisi Okşan ile evlenmek için birazda onun ısrarıyla Tülayı’ı öldürmeye karar verir ve oyun başlar. Tek perdeden oluşan ve 1 saat süren oyun öncesinde kısa bir müzik dinletisi ile sizi eğlence dolu bir akşam bekliyor.

Dokuz Canlı tiyatro oyunu 23 Aralık akşamı saat 19:00’da Gültepe Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşacak.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın