DOLAR 32,5027 0.16%
EURO 34,7705 0.1%
ALTIN 2.490,421,15
BITCOIN 20686215.59709%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

Genç sanatçı Oğuz Saral koronavirüsü atlattı
  • Magazin Name
  • Genç sanatçı Oğuz Saral koronavirüsü atlattı

Genç sanatçı Oğuz Saral koronavirüsü atlattı

ABONE OL
31 Ekim 2020 18:18
Genç sanatçı Oğuz Saral koronavirüsü atlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Oğuz Saral söz ve müziği Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Kaya’ya ait aranjesini de Osman Çetin’in yaptığı “Heves” adlı çalışmasını müzikseverlere buluşturmuştu.

Oğuz Saral “Heves” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da kendisi oturmuştu. Emre Kaya’nın desteği ile çıkan “Heves” adlı şarkı kısa bir süre içinde binlerce müziksever tarafından dijital platformlarda izlendi.

Oğuz Saral üzücü haberi sosyal medya hesabından paylaşmıştı

Genç sanatçı Oğuz Saral sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Covid-19 testim pozitif çıktı” paylaşımını yaparken Sağlık Bakanlığı tarafından kendisine gönderilen test sonucunu da paylaşmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın devamında Oğuz Saral “İtiraf ediyorum. Talihsizliğin böylesi deyip büyük nazar diyorum. İlk kanala çıkmama 10 dakika kala bunu öğrendim. Hem ağladım hem mutlu oldum. Değişik duygular içerisindeyim arkadaşlar” notunu paylaşmıştı.

Oğuz Saral test sonucunun negatif olduğunu duyurdu

Genç sanatçının takipçileri bu paylaşıma üzülerek geçmiş olsun dileklerinde bulunurken karantina süreci sona eren Oğuz Saral’ın son yapılan test sonucunun negatif olduğunu takipçilerine müjdeledi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.