DOLAR 32,4092 0.26%
EURO 35,3430 0.14%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22912792.20002%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Feride Çetin’den iddialı açıklamalar geldi
  • Magazin Name
  • Feride Çetin’den iddialı açıklamalar geldi

Feride Çetin’den iddialı açıklamalar geldi

ABONE OL
31 Ekim 2020 02:30
Feride Çetin’den iddialı açıklamalar geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranlarda büyük beğeniyle izlenen “Eve Dönüş” ve “Hatırla Sevgili” adlı dizilerin başarılı oyuncusu Feride Çetin’den iddialı açıklamalar geldi.

Feride Çetin kendisi için tiyatronun büyük bir önem taşıdığını ve tiyatronun hiçbir zaman ölmeyecek bir sanat dalı olduğunu ifade etti.  Tiyatronun oyunculuğun er meydanı olduğunu da belirten Feride Çetin “Her şeyin geçeceğini, şafaktan önce o derin kızıllığın aslında umut doğuran bir zaman dilimi olduğunu biliyorum. Tiyatronun kısa bir süre içinde Yiğit Sertdemir’in projeleri sayesinde tekrar ayağa kalkacağına inanıyorum” dedi.

Son iki yılın ve bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ve ATV ekranlarında yayınlanan “Hercai” dizisinde canlandırdığı karakter içinde “Ben oynadığım Hercai dizisi ile aramda duygusal bir bağ kurdum. İlhamımı Anadolu kadınlarından alan bir oyuncuyum” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.