DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1.63318%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Gülçin Ergül “Davet” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Gülçin Ergül “Davet” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Gülçin Ergül “Davet” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
31 Ekim 2020 02:11
Gülçin Ergül “Davet” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülçin Ergül “Davet” adını verdiği 10 şarkılık yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Bu albümünde Gülçin Ergül müzikseverlerin kalbinin derinliklerine davet ediyor.

Albümün prodüktörlüğünü Emre Bayar üstlenirken, “Davet” adlı albümde  Disco-Pop, R&B, Pop, Rap ve Trap tarzı birbirinden çok farlı tarzları bir araya getirirken albümde ayrıca Yıldız Tilbe’den 0 kilometre bir şarkı da bulunuyor. Albümde diğer 9 şarkıda Gülçin Ergül imzası bulunurken ayrıca Anıl Piyancı ile işbirliği yapıldı.

Gulcin Ergul Davet Klip

Gulcin Ergul Davet Klip

Albümdeki tüm şarkıların düzenlemesi Emre Bayar’a ait olurken albümün introsu ve ardından gelen, albümün adını taşıyan ‘’Davet’’ isimli şarkı, albümün misyonunu ifade ediyor

Gülçin Ergül albümünün çıkış şarkısı olarak sözü kendisine müziği Emre Bayar ve kendisine ait olan “Beni Bu Rüyadan Uyandırma” adlı şarkısını kliplendirdi. Klip çekimleri için yönetmen koltuğuna Murat Joker otururken klipte Gülçin Ergül ve dansçılarına ünlü tasarımcı Zeynep Bozkaya imzalı tasarımların yanı sıra Cihan Nacar, Esra Gürses ve Berfuğ Kıran imzalı tasarımlar da kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.