Cenk Yüksel’den herkesi mutlu edebilecek uygulama

Her Özel günde sevdiklerine ne hediye alacağım diye düşünenlere unutulmaz bir fırsat...

Sanatçı ve Akademisyen Cenk Yüksel’in kurduğu enozelsarkim.com sitesi  yenilik ve alternatif arayan en özel gününü farklı kılmak isteyen birçok kişinin ilgi odağı oldu. Düğün, evlilik teklifi, doğum günü, mezuniyet, babyshower ya da sizin için özel herhangi bir gün için profesyonel bir ekip, sizlerin sesinden size özel tasarlanan bir şarkıyı profesyonel bir single olarak hazırlıyor. Daha sonra şarkıyı özel gününüzde davetlilerinize klibinizle beraber sunmanıza ve unutulmaz bir anı yaşamanıza ve de isterseniz bunu dijital mecralarda tüm dünyada yayınlamanıza fırsat veriyor.

Enozelsarkim.com sizler için özel olan günlerinizi unutulmaz bir hediyeyle en özel hale getiriyor…

En özel şarkınız profesyonel ekip tarafından hazırlanırken , siz de  o esnada  en iyi performansı sergileyebilmeniz adına uzmanlarımızla vokal koçluk eğitimine başlıyorsunuz. Tüm hazırlıklarınız tamamlanınca şarkı okumaları için stüdyoya giriyor ve süreci tamamlıyorsunuz. Tamamlanan şarkı hediye edilen bir backstage kliple size teslim ediliyor.

Projenin  kurucusu Cenk Yüksel, aynı zamanda bir sanat eğitimcisi olarak; “Herkesin bir şekilde şarkı söylemek ve kalıcı bir şeyler üretmenin isteğinde olmasından ötürü projeye start verdik. Son yıllarda tüketim toplumu olmamızdan ötürü büyük meblağlar verilerek alınan hediyelerin önemi kalmadı. Artık  İnsanlar sevdiklerine  kalıcı ve özel armağanlar sunmak istiyor. Kendi firmam purpleandmore firması olarak bizde bu kalıcı armağanları en profesyonel şekilde hazırlayıp en özel günleri unutulmaz bir anıya döndürüyoruz. Aynı zamanda talep doğrultusunda purpleandmore firmasından dijital platformlarda ve tüm dünyada single olarak da yayınlama şansını da veriyoruz”

Bir yanıt yazın