Arabesk müziğinin yeni starı Meltem Erensoylu, Ferdi Tayfur’un ‘Sevda Yelleri’ adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Meltem Erensoylu önce "Bana da Söyle" ardından "Sevda Yelleri" şarkılarıyla arabesk müziğin yeni starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Arabesk müziğin yeni starı olma yolunda ciddi adımlar atan Meltem Erensoylu, arabesk müziğin efsane olmuş ismi Ferdi Tayfur’un unutulmaz şarkılarından biri olan “Sevda Yelleri” adlı şarkısını kendine has mükemmel yorumuyla müzikseverlerle buluşturdu.

Müzik dünyasında adını 2019 yılının son yarısına önce Cameron Cartio feat Khaled’in söylediği ‘Henna’ şarkısının Türkçe adaptasyonu ‘Hey Ya’ ile duyuran Meltem Erensoylu, Ferdi Tayfur’un unutulmaz şarkılarından birisini olan ‘Sevda Yelleri’ adlı şarkısını yeniden yorumlarken şarkının düzenlenmesini Türk pop müziğinin usta sanatçılarından biri olan Mustafa Ceceli yaptı.

Yorumu ve başarılı grafiği ile taraflı tarafsız tüm müzik eleştirmenlerinden olumlu görüşler alan Meltem Erensoylu arabesk müziğin yeni kadın starı olarak gösterilmeye başlandı Genç sanatçı ilk albümünün de prodüktörü olan ve albümünde hem vokal yapıp, gitar çalan ve klibinin de yönetmenliğini yapan Ferdi Tayfur’ vefa örneği göstererek onun şarkısı olan “Sevda Yelleri” ni yeniden yorumladı.  Meltem Erensoylu bu konuda kendisine verdiği desteklerden ötürü duayen sanatçı Ferdi Tayfur’a sonsuz teşekkürlerini iletirken ve en büyük hayalinin Ferdi Tayfur ile bir düet olduğunu dile getirirken Meltem Erensoylu’nun “Sevda Yelleri” adlı şarkısı dijital platformlarla da en çok dinlenilen listesinde yerini aldı.

Mustafa Ceceli; Meltem Erensoylu ile muhteşem bir uyum yakaladık

“Sevda Yelleri” adlı şarkının düzenlemesini yapan Mustafa Ceceli proje hakkında “ Meltem bu şarkıyı o kadar mükemmel seslendirdi ki. Geçtiğimiz yıl da aynı başarıyı yine Ferdi Tayfur’un “Bana da Söyle” şarkısında yaşamıştık. Ferdi Tayfur gibi bir duayenin uzun bir süredir müzik piyasasının içinde olmaması büyük bir eksiklik. Ama biz bu eksikliği hissettirmemek adına usta sanatçımızın şarkısını Meltem Erensoylu’ya seslendirdik” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın