Bora Sarper rock ve rap müziğini “Labirent” adlı teklisinde harmanladı

Bora Sarper "Senin Değil" adlı teklisinden sonra "Labirent" adlı teklisi ile müzikseverle buluştu...

Bora Sarper geçtiğimiz yıl profesyonel olarak müzik dünyasına adımını atarken söz ve müziği kendisine ait, aranjesini Saki Çimen’in üstlendiği “Labirent” adını verdiği yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz yıl Çimen’s Yapım ile imzaladığı albüm sözleşmesiyle  profesyonel müzik dünyasına adım atan Bora Sarper “Senin Değil” adlı ilk teklisi ile müzikseverlerle buluşmasının ardından şimdi de yeni teklisi “Labirent” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşarken geçtiğimiz günlerde bu şarkısına çektiği video klip tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Bora Sarper daha önce kısa filmlere ve dijital platformlarda yayınlanan bir çok dizinin müziklerini yaparak ayrıca kendisini aranjörlük konusunda geliştirirken rock ve rap müziğini harmanladığı yeni teklisi “Labirent” yayınlandığı ilk günden itibaren müzikseverlerden ilgi gördü.

Bora Sarper kimdir

Bora Sarper müzisyen bir ailenin çocuğu olarak 8 Ocak 1994 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Daha 9-10 yaşlarında iken radyodan dinlediği şarkıları kasetlere kaydederek kendi müzik listesini yaratmaya başlayan Sarper daha henüz 11 yaşında iken “Bize Ağla” adlı ilk şarkısını yazmış ve belki de böylelikle müziğin kendisi için bir yaşam amacı olduğunu anlamıştır.

İlkokulu bitirdikten sonra kendisini rock müziğin içinde bulan Bora Sarper kendi müzik grubunu kurarak bir çok ilimizde konserler vermiş ve sahne deneyimini geliştirmiştir. Elektronik müzikle 19 yaşında iken tanışan genç sanatçı bunu kendi şarkılarının alt yapısında kullanamaya başladı. Daha sonra İstanbul’a taşınan Bora Sarper “Beni Ben Yapan Şarkılar” ismini verdiği ilk konserini vermiştir.

Haldun Dormen Sahne Tozu Sanat Okulu’nda müzikal eğitimi alan Bora Sarper bu süre içinde yeni şarkılarını yapmaya devam ederken kendi şarkılarından oluşan ilk konserini de 25 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirmiştir.

2019 yılının Ağustos ayına kadar kısa film ve dijital platformlarda yayınlanan dizilere müzik ve aranjörlük yaparken 16 Ağustos 2019 tarihinde profesyonel olarak müzik dünyasına adım atarak ilk teklisi “Senin Değil” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturduktan sonra da 2020 yılının Haziran ayında da söz ve müziği kendisine ait olan “Labirent” adlı rock ve rap müziğini birlikte harmanladığı “Labirent” isimli teklisini müzikseverlere sunmuştur.

Bir yanıt yazın