DOLAR 32,5999 0.38%
EURO 34,8801 0.41%
ALTIN 2.497,890,55
BITCOIN 21292495.36522%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Dünyaca ünlü yıldızlardan festivale büyük övgü

Dünyaca ünlü yıldızlardan festivale büyük övgü

ABONE OL
22 Haziran 2020 14:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde ödüller sahiplerini bulurken dünyaca ünlü  Harvey Keitel, Helen Miren, John Savage gibi, Hollywood starları gönderdikleri videolarla festivalin düzenlenmesini sağlayan İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Harvey Keitel : Festivali düzenleyenleri tebrik ederim

Ucuz Roman, Rezervuar Köpekleri ve Taksi Şoförü gibi sinema dünyasına damga vurmuş filmlerin unutulmaz oyuncusu Harvey Keitel gönderdiği video mesajında “ Dünyanın en büyük sorunlarından biri olan göç ile alakalı bir festival düzenledikleri için Göç İdaresi yetkililerini tebrik ediyorum. Muhteşem bir fırsat sundunuz, teşekkürler” ifadelerini kullandı

Helen Mirren ve Taylor Hackford’tan ortak mesaj

Ray ve Şeytanın Avukatı adlı filmlerle Oscar kazanan ünlü yönetmen Taylor Hackford ve Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren birlikte çektikleri ve festival komitesine gönderdikleri videolarında “Yıllar önce Antalya film festivaline katıldıklarını, Türkiye’nin kültürel ve tarihi zenginliklerini gördüklerinde çok etkilendiklerini, göç ve göçün getirdiği zorlukları düşündük. Bu yüzden böyle bir festival yapılması mükemmel bir düşünce” diye konuştular.

John Savage : Türkiye bu konuda desteklenmeli

The Deer Hunter “Avcı” filminde Robert De Niro ile karşılıklı oynayan ve Amerika’nın dünya sinemasına kazandırdığı usta oyuncu John Savage “ Festivalin haberini F.Muray Abraham’dan öğrendim. Kendisi festivalin komite başkanı olduğunu konunun göçmenleri kapsadığını söyleyince etkilendim. Bu konuda tüm dünya ülkeleri Türkiye’yi desteklemeliler” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.