52 yaşındaki Pamela Anderson çıplak poz verdi

Seksi yıldızın bir gecede 12 defa cinsel ilişki yaşadığını iddia ettiler...

Eski Fenerbahçeli futbolcu Adil Rami ile uzun süre birlikte yaşayan ve Fenerbahçelilerin de yengesi ünvanını alan Pamela Anderson, Adil Rami’nin kendisine şiddet uygulaması sonrasında Adil Rami’den ayrılmıştı. Adil Rami’den ayrıldıktan sonra magazin dünyasından uzak durmaya özen gösteren Anderson sosyal medya paylaşımları ile gündemde kalırken geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü bir çanta firmasının reklam yüzü oldu.

Pamela Anderson reklam yüzü olduğu çanta firması için çıplak olarak objektiflere poz verirken muhteşem fiziği ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Ünlü oyunuc Pamela Anderson reklam için çekilen bir kare çıplak fotoğrafını Instagram üzerinden David Bowie’nin “Yarın geleceğini duyanlara ait” notu ile takipçileriyle paylaşırken seksi yıldızın paylaşımına dakikalar içinde yüzbinlerce beğeni ve yorum geldi.

Bir gecede 12 defa ilişki yaşamış

Ünlü oyuncu hakkında bir dönem brilikte olduğu Adil Rami’nin birlikte forma giydiği Rus futbolcu Aleksandr Kokorin, katıldığı bir programda Adil Rami’nin kendileri ile Pamela Anderson’un yatak odasında yaşadıklarını anlattığını ve Adil Rami’nin kendisine “Bir gecede benimle 12 kez birlikte olacak kadar seksi sevdiğini” söylemesi üzerine Pamela Anderson’a olan hayranlıklarının arttığını” itiraf etmişti.

YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanan bir programa katılmış ve takım arkadaşı Rami’nin Pamela Anderson hakkında kendilerine “Yatak odasında harika bir kadın ve yatakta çok iyi. Hatta bir gece 12 kez birlikte olduklarını dahi bize söyledi. O anlattıkça Pamela Anderson’a hayranlığımız daha da artmıştı” dedi .

Bir yanıt yazın