Beyza Doğuç podcast dünyasında bir ilke imza attı

Beyza Doğuç podcast dünyasında bir ilke imza attı

Geçtiğimiz aylarda yapay zeka kullanarak yaptığı besteyi sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatleri bir anda üstüne çeken sanatçı Beyza Doğuç bu kez de dünyada bir ilke imza attı.

 

Önce YouTube üzerinden paylaştığı videolarla binlerce takipçiye ulaşan Beyza Doğuç TikTok’ta da hatırı sayılır bir takipçiye ulaştı.

 

Bu başarılarının hemen ardından Beyza Doğuç bu kez de dünyada bir ilke imza atarak yapay zekanın sunucusu olduğu ve sesli şekilde kendisi ile sohbet ettiği bir yayını takipçileriyle paylaştı.

 

Beyza Doğuç “Ben Robot Değilim” isimli podcast serisiyle dinleyicilere teknolojinin son harikası bir deneyim sunarken aynı zamanda yapay zekanın sanat üzerine etkileri tartışılırken asıl dikkat çeken unsur yapay zekanın sunuculuk yeteneğini oluşturuyor.

 

Podcast dünyasında Beyza Doğuç’un yapay zeka ile yürüttüğü bu çalışma aynı zamanda podcats dünyasında bir ilk olma özelliği taşırken dinleyiciler yapay zekanın insanlarla doğal bir iletişim kurabilme becerisini şaşırtıcı boyutlarını sergiliyor.

Bir yanıt yazın