Benian Dönmez Netflix’in “Adsız Aşıklar” dizisinde

Benian Dönmez Netflix’in “Adsız Aşıklar” dizisinde

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’i Buluşturan “Adsız Aşıklar” Dizisi Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’in başrollerini paylaştığı “Adsız Aşıklar” dizisi, aşk acısı çekenlere şifa dağıtan bir hastanenin hikayesini anlatıyor. Cumartesi Film yapımı olan ve Başar Başaran’ın senaryosunu yazdığı 8 bölümlük dizide, aşkın hastalık olduğunu düşünen Cem (Halit Ergenç) ve aşka şifa olarak gören Hazal’ın (Funda Eryiğit) renkli hikayesine birçok ünlü isim de eşlik ediyor.

“Üç Kız Kardeş” dizisindeki Nezahat karakteri ile tanınan Benian Dönmez, “Adsız Aşıklar”da Sarah karakterine hayat verecek. Sefaköy’de kurulan görkemli aşk hastanesinde çekilen dizinin çekimlerinin 11 Nisan’da tamamlanması planlanıyor.

Dizide yer alan diğer ünlü konuk oyuncular arasında Cansel Elçin, Ozan Açıktan, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman, Cemre Ebuzziya, Erdem Kaynarca, Başak Daşman ve Ceren Benderlioğlu yer alıyor.

Adsız Aşıklar dizinin Konusu:

Aşk Hastanesi, aşk acısı çekenlere şifa dağıtmak için kurulmuş bir kurumdur. Hastanenin başında, aşkın bir hastalık olduğuna inanan Cem (Halit Ergenç) yer alır. Cem, hastalarını aşkın acısından kurtarmak için çeşitli yöntemler kullanır.

Hazal (Funda Eryiğit) ise aşkın bir şifa olduğuna inanan bir psikologdur. Hazal, hastalarına aşkı yeniden sevdirerek onları iyileştirmeye çalışır.

Cem ve Hazal’ın zıt bakış açılarına rağmen, hastalarına yardım etme konusundaki ortak tutkuları onları bir araya getirir. İki karakterin bu ortaklığı, zamanla romantik bir ilişkiye dönüşür.

Bir yanıt yazın