Sanat camiasından Müslüm Gürses’e büyük vefasızlık

Sanat camiasından Müslüm Gürses’e büyük vefasızlık

Müslüm Gürses’in şarkılarını okuyan tek bir sanatçı mezarı başındaki anmaya katılmadı

 

Arabeskin babası olarak bilinen Müslüm Gürses ölümünün 11. yılında mezarı başında anıldı. Mezarı başında toplanan sanatçının hayranları ve sevenleri Müslüm Gürses için dualar ettiler. Sanat camiasından kimsenin olmayışı tepki çekti .

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’a konuşan Muhteşem Candan, Müslüm Gürses’i rahmetle andıklarını ve hatıralarını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi . Candan, “Müslüm Gürses sanat yaşamı boyunca hep örnek olmuş bir sanatçıydı. Şuan bunca hayranı buradaysa eğer, bu onun ne kadar büyük bir sanatçı olduğunu gösterir. 11 yıl oldu aramızdan ayrılalı ama şarkıları, eserleri hep aramızda. 11 yıldır en çok dinlenen şarkılar yine Müslüm Gürses şarkıları oldu” dedi.

 

Zincirlikuyu mezarlığındaki anma törenine Elenor Plak sahibi Muhteşem Candan ile Müslüm Gürses’in son klibini çeken yönetmen Veysi Akkaya ve sanatçının hayranları katıldı. Sanat camiasından kimsenin katılmaması ise hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle son dönemde Müslüm Gürses proje albümlerinde yer alan ve şarkılarını tekrardan söyleyen şarkıcılar için hayranları ” Müslüm Baba’nın şarkılarını okuyanlar nerde. Onun sayesinde milyonlar kazananlar nerde ” diyerek tepki gösterdiler.

Bir yanıt yazın