Zırdeli çıktı

Uğur Etiler'in maxi single'ı "Zırdeli" çıktı.

Uğur Etiler daha önce büyük bir dinleyici kitlesine ulaştığı “Yaktın Gemileri”, “Biraz Zor” ve “Geçmişe Özlem” şarkılarından sonra bu kez de Garaj Müzik etiketi ile iki şarkıdan oluşan “Zırdeli” isimli maxi single ile hayranlarını tekrar selamladı.

Uğur Etiler iki şarkıdan oluşan maxi single hakkında “Sound’unda hem yaz, hem bahar, hem sonbahar esintileri taşıyor. Zırdeli adlı şarkımın söz ve müziğini Görkem Yenilmez ile beraber hazırladık.

Zırdeli’de elektronik altyapının üstüne batı ve doğu sentezini pekiştirmek adına alaturka sazlar çalındı. Şarkı için çekilen klip için mekan olarak Büyükada seçildi ve klip yaklaşık 11 saatlik çalışma sonrasında tamamlanırken klibin yönetmenliğini Mustafa Gürbüz üstlendi.

Uğur Etiler Zırdeli adını verdiği maxi single hakkında “ tamamen tesadüf sonucu tanıştığım birisi için yazılan bir şarkı. Kafamda böyle bir şey yoktu. Bir ortamda her müzisyene yapıldığı gibi bana da kendi bestemi söyleyip söylemeyeceğim soruldu. Ve  bende söylemeye başladım. Şarkılarımı dinleyen bir çok kisme şarkılarımın efkarlı ve hüzünlü olduğunu, aşka dair şarkı sözü neden yazmadığımı sordular. Aslında bunu kendim de hiç fark etmemiştim. O günden itibaren şarkılarım aşk ve sevgi üzerine olmaya başladı. Zırdeli adlı maxi single bu serinin ilk albümü oldu” dedi.

Uğur Etiler Zırdeli adını verdiği maxi single’ın ikinci şarkısını “Lügat” olduğunu ve bu şarkı ile soğuk rüzgarlar estirmeyi hedeflediğini, şarkının sözlerinin de bir ayrılık hikayesini anlattığını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın