DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257774-0.97954%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Lütfiye Özipek’ten “Bir Bilene Sor” fırtınası

Lütfiye Özipek’ten “Bir Bilene Sor” fırtınası

ABONE OL
13 Temmuz 2019 19:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“O Ses Türkiye” 2017 yılı birincisi olan Kıbrıs asıllı sanatçı Lütfiye Özipek “Bir Bilene Sor” adlı teklisi ile kendisini müzik dünyasına profesyonel olarak ilk adımını attı. “O Ses Türkiye” yarışmasındaki muhteşem performansı ile Türk halkının haklı olarak beğenisini kazanan Lütfiye Özipek aradan geçen iki yılın ardından böylelikle müzik dünyasına merhaba demiş oldu.

Söz ve bestesi Rubato’dan tanıdığımız ve bir çok ünlü sanatçıya beste ve söz vermiş olan Fatih Ahıskalı’ya ait olan “Bir Bilene Sor” adlı şarkının düzenlemesini de son dönemlerde bir çok hit şarkıya imza atan Tolga Görsev üstlendi. 29 Mayıs günü tüm dijital platformlardan yayınlanmaya başlayan şarkıya müzikseverler yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Zoom Müzik etiketi ile piyasaya çıkan tekli için çok uzun süren titiz bir çalışma sonrasında tamamlanan “Bir Bilene Sor” pop müziğine yeni bir sound getirme anlayışı ile yaz aylarının en çok dinlenen şarkıları arasında yer almayı başardı.

Lütfiye Özipek’in Allah vergisi olan 4 oktavlık muhteşem sesi ve özel yorumu ile seslendirdiği şarkıya müzik otoriteleri ve müzikseverler tam not verdi.

Lütfiye Özipek’e bu çalışmasında perküsyonda Cengiz Ercümer, geri vokallerde Cevdet Berkay Yavuz, elektronik ve akustik gitarda Erdem Söken, Bas gitarda Cihan Reşit Köse, çello da Timur Atasever, davulda Canberk Cebecioğlu eşlik ettiler.

“Bir Bile Sor” adlı şarkının klibi Edirne, Karaağaç, Meriç ve Tunca nehri etrafında yönetmenliğini Ahsen Eser’in yaptığı ve görüntü yönetmenliğini de Mert Mukbil Özkan’ın üstlendiği klipte Lütfiye Özipek’e oyuncu olarak Atakan Asyalı eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.