Mahir Başkan’dan alkışlanacak davranış

Genç sanatçı konser ve etkinliklerden elde edeceği geliri hayır kurumlarına bağışlayacak...

Ünlü isimlerin dahi müzik piyasasında single ile çıktığı bu dönemde Mahir Başkan 9 şarkılık albümü ile müzik dünyasına profesyonel olarak adımını attı. Mahir Başkan’ın albümünde yar alan 9 parça tüm dijital platformlardan yayınlandı.

Albümü hakkında açıklamalarda bulunan Mahir Başkan “ Bu albümde herkes kendisinden bir şeyler bulacak. Türkülerimize farklı bir format ve yorum getirdiğime inanıyorum. Albümüm de Neşet Ertaş ve İsmail Ozan gibi büyük ozanlarımızın eserlerine yer verdim” dedi.

LEYLİ DE LEYLİ RADYOLARDA ÖN PLANA ÇIKMAYA BAŞLADI

Mahir Başkan albümünde okuduğu Bekar Gezelim ve Leyli de Leyli adlı türküleri için klip çekimi için kameralar karşısına geçti. Kliplerinin yönetmenliğini Turgay Ceylaner’in yaptığı klipler ise bir çok müzik kanalında ve dijital platformlarda dönmeye başlarken, Leyli de Leyli adlı türküsü bir çok radyo programcısı tarafından beğenildi ve dinleyecilerine sunuldu.

ŞİİR BENİM HERŞEYİM…

Yürek Sızım adını verdiği albümünde Mahir Başkan sözü ve müziği kendisine ait bir şiiri de seslendirdi. Şiirin kendisi için vazgeçilmez olduğunun vurgulayan Mahir Başkan şiirlerinde sokaklarda yaşamak zorunda kalan çocukların ve annelerin çile dolu yaşamlarını dile getirdiğini , kendisinin de hayatın bir çok zorluğunu göğüsleyerek adeta tırnakları ile kazıyarak bu yerlere geldiğini belirtti.

Konser çalışmalarında ilk önceliğin yardım konserleri ve sosyal projeler olacağını vurgulayan başarılı Mahir Başkan ayrıca diğer etkinliklerden elde edeceği gelirin büyük bir kısmını da hayır kurumlarına bağışlayacağını söylerken yaşamını “ Hiç bir zaman pes etmeyi düşünmedim ve pes etmedi. Azimle her yıkıldığımda tekrar kendi küllerimden canladım. Sonuçta çok meşakkatli yollardan çalışarak geldim ve başardım” diyerek ifade etti.

Bir yanıt yazın