Netflix’te Temmuz ayında 5 muhteşem dizi

Stranger Things ve La Casa De Papel hayranları ekran başına...

Şu an dünyanın en çok izlenen film ve dizi platformu olan Netflix’te Temmuz ayında 10 muhteşem dizi yayına giriyor. Tabi bunların içinde en çok beklenen dizi La Casa De Papel ve Stranger Things’in üçüncü sezonları olacak.

Evet isterseniz bu ay Netflix’te yayınlanacak dizilere şöyle kısaca bir göz atalım.

THE LAST CZARS

Bu dizimizin konusu Rusya’da Çar II.Nikolay’ın değişimi ile 20.yüzyılın başlarında başlayan ayaklanma ve bu ayaklanmada yaşanan aşklar ve hanedanlığın sonunun nasıl geldiğini bir belgesel tadında izleyici ile buluşturacak.

STRANGER THİNGS

Amerikanın küçük bir kasabasında aniden 12 yaşındaki Wil Byers’ın kaybolmasının ardından gizli deneylerin ve doğaüstü güçleri olan küçük Eleveb’ın etrafında gelişen olayları anlatmaya devam ediyor. Daha önceki iki sezonunda ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin bu sezonu da büyük bir keyifle izlenecek.

POİNT BLANK

Hayatını acil servis hemşiresi olarak sürdüren Paul’ün bir gece hamile olan eşinin kimliği meçhul kişiler tarafından kaçırılması sonucu hayatı adeta alt üst olur. Doğmamış çocuğunu ve karısını bulmak için cinayet şüphelisi bir suçlu ile işbirliği yaparak kötü polisler ve çete üyeleri arasında ölümcül ve amansız bir mücadelenin anlatıldığı dizi yaz aylarının en çok izlenecek aksiyon dizilerinden birisi olmaya aday görünüyor.

ANOTHER LİFE

Bu sezonun iddialı bilim kurgu tarzı dizilerinden birisi olmaya aday olan Another Life adlı dizide bir astronotun dünya dışında bulunan ve ne olduğu tespit edilemeyen bir nesnenin araştırmak için kendi mürettebatı ile girdiği akıl almayacak tehlikelerle mücadelesi anlatılıyor.

LA CASA DE PAPEL

Herkesin yaklaşık 1 yıldır büyük bir merakla beklediği dizinin üçüncü sezonu nihayet ekranlara geliyor. Dizi de daha önceki sezonlarda suç dehası bir profesörün kendi kurduğu bir suç ekibi ile yaptığı soygun anlatılmış ve soygun sonrasında tüm ekibin dağılmasını izlemiştik. Bu sezon yine aynı ekibin tekrar bir araya geldiğini göreceğiz ama bu sezon bir soygun için mi yoksa başka bir amaç için mi bir araya geldiğini hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın