Ece Seçkin dünya markası oluyor

Ece Seçkin dünya müzik piyasasına açılıyor.

Müzik dünyasında değişik projelerle ciddi bir yükselişe devam eden Ece Seçkin şimdi de El Micha, Descemer Bueno ve Enriue İglesias ile ortak bir projeye imza atarak çıtayı daha yukarı taşıdı.

Bilindiği üzere ünlü İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias daha önce müzik dalında en büyük ödül alan Grammy ödülünü almış ve böyle bir sanatçı ile ortak bir projede yer alacak Ece Seçkin’in bu proje ile sadece Türkiye değil, yurt dışında da bir çok ülkede ses getirecek projelerden biri olacak. Ece Seçkin dünyanın sayılı sesleri ile ortak bir projede bir arada olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu tarif edemiyor.
Projenin açıklandığı gün hayranları ve müzikseverlerden sosyal medyadan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ece Seçkin global anlamda ilk ciddi çalışmasını daha önce Nos Fuimos Lejos şarkısı ile atmıştı. Ardından Enrique İglesias’ın kendisine ulaşarak bir proje hakkında beraber çalışması ile ilgili teklifi duyduğunda büyük bir şaşkınlık yaşadığını ve bunu büyük bir mutluluk ve heyecanla kabul ettiğini ifade etti.

Ece Seçkin, Enrique İglesias ve ft. El Micha eşliğinde söylenen Nos Fuimos Lejos adlı şarkı için klip çekildi. Çekilen klip ünlü İspanyol şarkıcı Enrique İglesias’ın 17 milyon civarında abonesi bulunan You Tube sayfasında yayınlandı. Klipte muhteşem dans performansları gözlerden kaçmazken bu şarkının ilerleyen günlerde dünya müzik listelerine girmesi bekleniyor.

Ayrıca kısa bir süre içinde Ece Seçkin ve Enrique İglesias’ın Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde düzenlenecek bir konser organizasyonu olabileceği konuşulmakta.

Bir yanıt yazın