DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22796201.41093%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Seda Sayan’dan sınırları zorlayan dekolte

Seda Sayan’dan sınırları zorlayan dekolte

ABONE OL
14 Temmuz 2019 14:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Ramazan Bayramının üçüncü gün Seda Sayan’ın Bodrum’un Bardakçı koyunda bulunan Azka Otel’de sahne aldığı kıyafet magazin gündeminde hala konuşulmaya devam ediliyor.

Nur Yerlitaş tarafından hazırlanan derin dekolteli ve yandan yırtmaçla desteklenmiş kıyafet ile sahne alan Seda Sayan’ın kıyafeti konseri izleyen hayranları ve basın mensuplarının yoğun ilgisini çekmişti.

Giydiği kıyafetle adeta yıllara meydan okuyan Seda Sayan’ı izlemeye gelen ünlü konuklardan Oktay Kaynarca dahi sahneye davet edildiğinde beraber “Beyaz Giyme Toz Olur” adlı türküyü beraber söylemişler ve daha sonrasında Oktay Kaynarca “ Sanırım Seda’cım üzerindeki dekolte biraz fazla olmuş, ama üzerinde taş taşımak sanırım bu olmalı” diyerek şaka yollu Seda Sayan’ın dekolte kurbanı olmaması için küçük bir uyarıda bulunmuştu.

Bu konser sonrasında bu yıl 93.’üncüsü koşulan Gazi Koşusu şerefine düzenlenen baloya yine iddialı dekolte bir kıyafet ile katılmış ve bu kıyafeti de uzun süreli konuşulmuştu. Gazi Koşusu balosunda yine Nur Yerlitaş imzalı bir kıyafetle katılan ve gece sahne alan Seda Sayan hayranlarının beğenisini kazanmış ve sosyal medya takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Şimdi ünlü sanatçı Seda Sayan’ın hayranları ve sosyal medya takipçileri yeni bir konserde ünlü sanatçının yine cesur bir dekolte ile çıkıp çıkmayacağını konuşuyorlar. Ama her zaman sınırları zorlamasını seven bir Seda Sayan’ın derin bir dekolte ile sahne almasını hayranları beklemeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.