DOLAR 32,3427 0.18%
EURO 35,1240 -0.18%
ALTIN 2.238,52-0,21
BITCOIN 2038246-6.8783%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:17

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Can Bonomo’nun bilinmeyenleri

ABONE OL
14 Temmuz 2019 15:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

You Tube üzerinden yayın yapan Bana Göre TV.’nin Uzman klinik psikolog ve yazar Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ”Katarsis” programının  bu haftaki konuğu Can Bonomo oldu.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

ÇOCUKKEN SUSKUNDUM BÜYÜDÜKÇE GEVEZE OLDUM

Programın sunucusu Gökhan Çınar’ın Can Bonomo’ya çocukluğunda unutamadığı bir anısını sorması üzerine Can Bonomo; ‘’ Hayatımda en çok çocukluğum ile alakalı unutamadığım şey 10 yaş günümdeki ailemin süprizleri olmuştur. Annem benden habersiz bütün arkadaşlarımı toplamış ve bana doğum günü süprizi yapmıştı. Annem, bana hediye olarak Asteriks Galya Kalkanı dergisinin yeni sayısını hediye ederken, babam da eve elinde basketbol potası ve basketbol topu hediye etmişti. O yaşlarda ki bir çocuk için böyle şeyler unutulmazdı ama ben ayrıca o dönemde ciddi anlamda suskun kendi halinde sessiz bir çocuktum. Ama 20.’li yaşlardan sonra kendimi çok rahat ifade etmeye başlamıştım’’ diye cevapladı.

HAYATIMIN ŞARKISI YAĞMA YAĞMUR!

Can Bonomo hayatının bir nevi akışını değiştiren şarkının Ezginin Günlüğü grubuna ait Yağma Yağmur şarkısı olduğunu ve bu şarkıyı hala çok sevdiğini ve sık sık dinlemeye devam ettiğini belirterek hayatının şarkısı olarak Yağma Yağmur’un hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi .

SİNEMA İÇİN İZMİR’DEN İSTANBUL’A GELDİM

Sinemanın kendisi için çok büyük bir önem taşıdğını hem üniversite hayatına başlamak hem sinema ile yakından ilgilenmek için İzmir’den İstanbul’a taşınma kararı aldığında babasının İstanbul’a taşınmasını istemediğini ama bunun nedenini kendisi ile hiç konuşmadığını söyledi.

Eğitim için İstanbul’a geldiğini ve bu dönemde bir işte çalışması gerektiği için bir radyoda işe başladığını, ilk maaşını aldığında “içimden artık ben büyüdüm” dediğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.