Haluk Levent Tam Bana Göre dedi

Haluk Levent uzun bir aradan sonra yeni albümü ile müzikseverlerin karşısına geçti.

26 yıllık müzik hayatında Haluk Levent en uzun albüm arasını 5 yıldan sonra, 10 yeni şarkıyla sonlandırdı. 31 Mayıs günü Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle satışa sunulan ve aynı gün tüm dijital platformlarda Haluk Levent’in ‘Tam Bana Göre’ albümü yayınlandı ve yayınlandığı günden itibaren en çok dinlenen şarkılar listesinde yer almaya başladı

Tam Bana Göre albümünde Haluk Levent on şarkısına yer verdi. Bugüne kadar 15 albüm yapan Haluk Levent yaklaşık 1,5 yıl süren çalışma sonrasında ‘Tam Bana Göre’ Haluk Levent’in 16.’ıncı albümü oldu. Tam Bana Göre albümünde yer alan 3 şarkının düzenlemelerini Göktuğ Şenkal yaparken kalan  7 şarkının düzenlemeleri  Yıldıray Gürgen tarafından yapıldı. ‘Tam Bana Göre’ albümünün müzik kayıtları Moda 101 ve Gen Müzik evinde gerçekleşti.

Albüm için ilk klip şarkısı olarak söz ve müziği Cem Özkan’a ait olan düzenlemesi Yıldıray Gürgen’e ait olan Tek Geçerim adlı şarkısı seçildi. Şarkının klip çekimleri için Haluk Levent’in sosyal medya üzerinden sorduğu soruya doğru cevap veren ilk 100 kişi Tek Geçerim adlı şarkının klipinde rol aldı.

Kemal Başbuğ tarafından Tek Geçerim adlı şarkının klibi Beykoz Kundura Fabrikası ve çeşitli iç/dış mekanlarda çekildi. Tek Geçerim adlı şarkının video klip çekimleri yaklaşık 2 gün sürdü. Tek Geçerim adlı şarkının video klipinde sahnede kendisine eşlik eden grup elemanları ve sosyal medyada sorduğu soruya doğru cevap veren 100 hayranı eşlik etti. Çok kalabalık bir cast grubu ile çekilen klip çekiminde tüm ekip ve klip oyuncuları uyum içinde çalıştılar.

Haluk Levent yine geçmiş yıllarda olduğu gibi müzikal geçmişinde kullandığı ve büyük beğeni toplayan her türden şarkılar bulundurdu ve albümde ki şarkıları büyük bir titizlikle seçti. Bu albümden sonra haluk Levent’in yeni bir albüm hazırlamak için şimdiden hazırlıklara başladı.

Bir yanıt yazın