İvana Sert estetiğe karşı olduğunu söyledi

Göğüsleri slikon olan ünlü isim estetiğe karşı olduğunu söyledi.

İvana Sert yayınladığı ”İmalat Hatası” şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve bu şarkısının ardından özel hayatı ve kariyeri hakkında Pop Bizde’ye iddialı açıklamalarda bulundu.

ESTETİK NEDİR Kİ? ALLAH NASIL YARATTIYSA ÖYLE KALIN

Magazin gündeminde seksapalitesi ve güzelliği ile devamlı olarak konuşulan isimlerden biri olan İvana Sert kendisine sorulan “Estetiğe karşı mısınız?” sorusuna genç yaşta estetik yaptıranları çok kızdıracak bir cevap verdi. İvana Sert “ estetiğe karşı değilim ama bu estetik 50’li yaşlardan sonra olmalı. Bende ilerleyen yıllarda bir şeyler yaptırabilirim, ama estetik olarak yaptıracağım şeyler doğal bir şeyler yaptırırım. Sakın sözlerimden estetiğe karşı olduğumu algılamayın. Tabi ki estetiğe karşı değilim ama son zamanlarda estetik yaptıran bir çok kadın adeta birbirinin kopyası olarak dolaşıyor, böyle olunca da bu tip estetikler beni rahatsız ediyor. En güzel halimizin en doğal halimiz olduğunu düşünüyorum. Aslında bizlerin beğenmediği küçük kusurlar bizi daha farklı gösteriyor. Bana göre mümkün olduğunca Allah bizi nasıl yarattıysa öyle olmalıyız” diyerek cevapladı.

ASLA CİMRİ DEĞİLİM

İvana Sert’e çocukluğunda ciddi maddi zorluklar içinde geçirdiği hatırlatılınca “Evet paranın değerini çok iyi bilirim. Ailemle uzun süre maddi imkansızlıklar yaşayınca bazı şeylerin değerini daha iyi anlıyor ve daha mantıklı para harcıyorsunuz. O parayı nasıl kazandığımı iyi bilirim ve para artık günümüzde kolay kazanılmıyor. Oğlum Ateş’i de kendim gibi yetiştirmeye çalışıyorum. Hayatı boyunca kazandığı paranın kıymetini bilmeli. Zaten oğlum hangi şartlar altında para kazandığımı çok iyi biliyor ve bunu da görüyor” diyerek aslında cimri değil tutumlu birisi olduğunun altını çizdi.

Bir yanıt yazın