DOLAR 32,6032 0.39%
EURO 34,7999 0.17%
ALTIN 2.503,270,77
BITCOIN 21100635.89798%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Selda Bağcan el verdi

ABONE OL
14 Temmuz 2019 21:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk halk müziğinin genç ve güçlü isimlerinden Deniz Toprak uzun bir aradan sonra “Gülüşün Kalır Bende” adını verdiği yeni albümü ile sevenleri ile buluşma heyecanı yaşıyor. Bestesini Selda Bağcan’ın yaptığı, sözlerini Ahmet Telli’nin yazdığı şarkı Deniz Toprak’ın albümünün çıkış parçası da olacak. Ünlü sanatçı Selda Bağcan genç türkücü Deniz Toprak için “son yıllarda beğenerek ve büyük bir keyifle dinlediğim bir sanatçı” diyerek övgüler yağdırmıştı. Selda Bağcan çok büyük bir süpriz yaparak “Gülüşün Bende Kalır” adlı şarkısı için Deniz Toprak ile düet yaptı ve daha sonra bu şarkının klip çekimleri için Deniz Toprak ile kameralar karşısına geçmişti. Klip çekimleri Beykoz kundura fabrikasında 20 kişilik bir ekiple yaklaşık 12 saat süren çekimler sonrasında çekilen klipin yönetmenliğini de Erkan Nas yaptı. Selda Bağcan aynı zamanda albümün prodüktörlüğünü de yaptı.

BU ONUR HER SANATÇIYA NASİP OLMAZ

Selda Bağcan gibi müzik dünyasının duayen sanatçılarından biri ile düet yapması hakkında açıklamalar yapan Deniz Toprak “ Selda Bağcan sadece yurdumuzda değil kendisini dünyada kanıtlamış bir sanatçıdır. Onunla benim düet yapmam ve aynı sahneyi, aynı klipi paylaşmak çok büyük bir onurdu. Gülüşün Bende Kalır adlı eserin sözlerini Ahmet Telli, bestesini Selda Bağcan gibi büyük bir usta yapmış. Bana bu şarkısını hediye ettiği, klipimde eşlik ettiği ve duygusunu bu esere yansıttığı için kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum. Kendisine ayrıca büyük bir minnettarlık duyuyorum.  Aslında ben çok şanslı bir sanatçıyım. Böyle bir sanatçı ile çalışmak kolay kolay kimseye nasip olacak bir şey değildir” diyerek duygularını dile getirdi.

Gülüşün Bende Kalır adlı albüm Selda Bağcan’a ait olan Majör Müzik etiketi ile Haziran ayında tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.