DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ersay Üner “Nokta”ladı

ABONE OL
15 Temmuz 2019 10:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemin en başarıl bestecisi, yorumcusu ve aranjörü Ersay Üner,”Nokta” adını verdiği yeni albümü ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Ersay Üner, Nokta adını verdiği albümünde Sana mı Yanayım?, Nokta, Selam Yıldızlar, Güm’den oluşan 5 yeni şarkı ve Tatlım Tatlım ve İki Aşık adlı eski eserlerine de yer verdiği  7 şarkıyı dinleyici ile buluşturdu.

Nokta adlı albümün prodüktörlüğünü Büşra Pekin ile beraber yapan Ersay Üner albümünde bulunan Yıldızlar şarkısının düzenlemesini yapan Ozan Bayraşa yaptı, geri kalan tüm şarkıların söz, müzik ve düzenlemelerini kendisi yaptı.

ALBÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU

Nokta adlı albümü ile müzikseverlerle buluşan Ersay Üner albümü hakkındaki duygularını “ Nokta adlı albümünde hiç bir şarkı diğerine benzemiyor, hepsinin ayrı bir hikayesi ve ifadesi var. Ben sadece kendi müziğimi icra ediyorum. Nokta adlı albümüm için yaklaşık bir yıldır çalışıyorum. Albümü yaparken daha önce yapılmamış bir şeyler yapmak kafamda vardı. Sonunda büyük uğraşlar sonucu istediğim şekilde albümümü tamamladım. Kayıtlarımı kendime ait stüdyomda kendi imkanlarım doğrultusunda yaparken değişik bir sound denedim ve başardığımı düşünüyorum. Dediğim gibi bu hikayeler bizim ve ben bizim hikayelerimizi , bizim duygularımızı farklı bir ifade ile müzikseverlerle buluşturduğuma inanıyorum” diyerek ifade etti.

NOKTA ADLI ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ

Ersay Üner albümüne adını verdiği Nokta adlı şarkısını kliplendirdi. Ardından Güm adlı şarkısı için kameralar karşısına çıkan başarılı sanatçı bu şarkısına da klip çekti. Önümüzdeki günlerde bir çok festivalde sahne almayı hedefleyen sanatçını şarkıları bir çok radyoda top ten’lere girmiş vaziyette.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.