DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113.2604%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Ece Mumay “Söyle”di

ABONE OL
15 Temmuz 2019 12:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki yıl önce yaptığı “Vazgeç Gönül” parçasıyla zirveye tırmanarak güçlü bir çıkış yapan Ece Mumay, “Vazgeç Gönül” parçasının arkasından yayımladığı ‘Odamdan’ albümüyle de adından sıkça bahsettirmeyi başarmıştı. Genç müzisyen Ece Mumay,Pasaj Müzik etiketi ile çıkardığı yeni single’ını Pazartesi günü yayınladı. Ahmet Kaya’nın söz ve bestesini yaptığı “Söyle” adlı şarksının düzenlemesini Sunay Özgür yaptı. Uzun bir süre sonrasında Ece Mumay’ın Ahmet Kaya’nın klasik haline gelmiş şarkılarından bir tanesini yeniden yorumlamak için iki ay boyunca kendisini adeta stüdyoya kilitleyerek ve ciddi bir titizlikle hazırladığı çalışmasını bitirerek müzikseverlerle buluşturdu.

ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ

Ece Mumay Söyle adlı şarkısını kliplendirdi. Şarkının klip yönetmenliğini Selçuk Demirci yaptı ve klip 8 saat süren titiz bir çalışmanın sonucunda tamamlandı. Klip bir çok müzik kanalında ve internet ortamında müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İlk albümünü “Odamdan” adını veren Ece Mumay, geçtiğimiz yıl yaz aylarında  söz ve bestesi kendisine ait olan “Dark In Night” adlı İngilizçe şarkısının ardında da Tuna Kiremitçi ile düet yaptığı “Yalnızlığıma Ver” adlı şarkısını yayınlamıştı.

İkinci albümü “Odamdan” sonra Ece Mumay bir çok yurtiçi ve yurtdışında sahne ve konser çalışması yaparken konservatuar eğitimine de ara vermeden devam ettirdi.

Müzikle henüz 8 yaşında iken gitar çalarak başlayan Ece Mumay, son dönemlerde dijital platformlarda en çok izlenen ve takip edilen isimler arasında olmayı başardı. Sadece kendisine ait şarkıları değil, başka sanatçılara ait eserleri de yorumlayan sanatçının bugüne kadar 150 milyon civarında bir izlenmesi olduğu öğrenildi.

Türkiye haricinde aynı zamanda  Azerbaycan’da geniş bir hayran kitlesi olan Ece Mumay, Almanca,İspanyolca ve İngilizce biliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.