DOLAR 32,5079 0.17%
EURO 34,7969 0.16%
ALTIN 2.490,121,14
BITCOIN 20601664.20757%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Süheyl Uygur’un baba özlemi yürek burktu

Süheyl Uygur’un baba özlemi yürek burktu

ABONE OL
13 Temmuz 2019 15:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süheyl Uygur Konya’da bulunan M1 Konya Alışveriş Merkezi’nde tiyatro severler ve hayranları ile buluştu. M1 Konya Alışveriş Merkezi’nde  Banu Noyan organizasyonu ile hayranları ile buluşan Süheyl Uygur’a Konyalı sanat severler yoğun ilgi gösterdiler.

BABAMIN SESİNİ ÇOK ÖZLÜYORUM
6 yıl önce hayatını kaybeden babası ünlü tiyatrocu Nejat Uygur’a olan özlemini dile getiren Süheyl Uygur “Nejat Uygur benim hem ustam, hem patronum hem babam dı. Yıllarca babamla aynı sahnede yer aldım ve her oyunda aynı heyecanı yaşadım. Nejat Uygur’dan ustam olarak çok şey öğrendim. Sadece ben değil bir çok kişi bir çok şeyi öğrendi.  Bazen özlemim o kadar artıyor ki sadece babamın sesini duymak için You Tube açarak babamın eski oyunlarını izliyorum ve sesini duymak bile beni rahatlatıyor. Babamla biz çok güzel bir şekilde eğlenirdik. Bizler için hem baba, hem iyi bir arkadaştı” diyerek özlemini dile getirdi.

BABAMIN GÖLGESİNİ BİLE ARIYORUM
Babamı her zaman aramama rağmen en çok babalar gününde arıyorum. Kolay değil yaklaşık 6 yıl oldu. Bu süreden önce son 3 yılı da hasta olarak geçirdi. Babamı kaybettiğimde ilk anladığım şey herkesin söylediği gibi “babaların gölgesi bile yetiyormuş” oldu. Babalar evlatları için birer kahraman birer idöldür. Herkese devamlı olarak babanızı kırmayın diyerek nasihatlar ediyorum diyerek sözlerine devam eden Süheyl Uygur babası Nejat Uygur ile unutamadığı bir anısını “ Bir gün oyundayız. Bizler oyuna çıktıktan yaklaşık 5 dakika sonra babam sahneye çıkacak. Ama daha biz sahneye çıkmadan oyun başlamadan önce sahneye çıktı ve bir kaç mimik ve jest yaptı. Salonda bulunan tüm seyirciler birden gülmeye ve ardından çılgınca babamı alkışlamaya başladılar” Allah vergisi bu sanırım. Bu olayı hiç unutamadım. Tüm turnelerde nereye gidersek gidelim illa birileri yanımıza gelerek babamızla ilgili bir anı muhakkak anlatmıştır diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.