Zafer Özaslan Sanatta Engel Yok Vakfı yararına konser verdi

Sanatta Engel Yok Vakfı'ndan engelleri aşan sergiye yoğun ilgi...

Zafer Özaslan Sanatta Engel Yok Vakfı yararına konser verdi

Engelli sanatçıları desteklemek amacı ile kurulan Sanatta Engel Yok Vakfı ihtiyaç sahiplerine yardım sağlamak amacı ile etkinlik düzenledi. İş ve sanat dünyasının tanınmış kişilerinden oluşan konukların katıldığı etkinlikte vakfın bünyesindeki engelli sanatçıların eserleri de sergilendi, piyanist Zafer Özaslan konser verdi.

Etkinliğin açılışını Sanatta engel Yok Vakfı Başkanı Yasemin Gülderen Zanbak yaptı. Başkan Zanbak konuşmasında “Tamamen ‘hayır’ odaklı vakfımız, edebiyat, müzik, resim heykel sanat alanlarındaki engelli kişilere hizmet veriyor. Bu güne kadar yüzlerce engelli kardeşimizin hayatına dokunuşlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkan Yardımcısı Sevgi Ataman da konuşmasında “Ulu önderimiz Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında engelli kardeşlerimizin hayatlarındaki engelleri ortadan kaldırabilmek amacı ile yola çıktık. Onların aştığı her bir engel ülkemizin aydınlık geleceği için döşenmiş çok önemli taşlar oluyor” diye duygularını dile getirdi.

Besteci ve yorumcu Murat Evgin’in de konuk olarak katıldığı etkinliğe yaklaşık 500 davetli katıldı. Gece de uluslararası piyanistimiz Zafer Özaslan da klasik müzik ve günümüz eserlerinden oluşan repertuarını yorumladı.

Bir yanıt yazın