Yıldızlar geçidi ulusal karma sergisine görkemli açılış

Sergide küçük ressamların tablolarına yoğun ilgi gösterildi.

Organizatörlüğünü ulusal ve uluslararası bir çok karma ve kişisel sergilerde ödüller almış Feriha Gökçen Özsarıkamış’ın yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yıldızlar Geçidi-2 sergisi 25 Nisan günü saat 18:00’de Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde yapılan resepsiyonla sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Milli bayramlarda ve diğer özel günlerde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen başarılı ressamlar ile günün önemini ve anlamına uygun karma sergileri açmayı gelenek haline getiren ressam Feriha Gökçem Özsarıkamış, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99 yılında 62.’inci ulusal karma resim sergisi ile merhaba diyecek.

Ünlü ve başarılı ressamlar Perihan Dönmez, Naim Fakkuşoğlu, Ferman Aydın, Vilve İlyas Berber, Feriha Başar Erçek ve Sibel Kuzu’nun da aralarında bulunduğu 62 sanatçının eserleri 1 Mayıs 2019 tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.

Sergilerinde sık sık amatör ve çocuk sanatçılara da yer veren Feriha Gökçen Özsarıkamış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemine binaen Yıldızlar Geçidi -2 adlı sergisinde küçük ressamlar Bilge Rüzgar Doğan, Fatma Melek Fakkuşoğlu ve Deniz İstanbul’un çalışmaları da yer alıyor.

Serginin açılışı Şişli Belediyesi Kültür Müdürü tarafından yapılırken sergiye Türkiye’nin tanınmış keçe sanatçısı Gülay Bilge ve son dönemin en iyi çıkış yapan DJ. Mahmut Görgen ve bir çok sanatsever katıldı.

SERGİDEN KARELER

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın