Ünlü isimler 23 Nisan’ı çocuklarla hastanede kutladılar

Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Bahar Öztan, Uhde Seçil, Kubilay Eraslan, Sinem Yıldırım ve ünlü yapımcı İhsan Taş'tan örnek davranış...

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ünlü yapımcı İhsan Taş’ın sanatçı dostlarıyla beraber hastanede tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Porf. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu eşliğinde Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Bahar Öztan, Uhde Seçil, Burçin Parasayar, Kubilay Eraslan, Sinem Yıldırım, Onur Marketler Zinciri yetkilileri, Ayşe Hatun Özen Eğitim ve Dayanışma Vakfı yetkileri ile ünlü yapımcı İhsan Taş, hastanede yatarak tedavi görmekte olan çocuklara çeşitli hediyeler vererek daha sonar hep birlikte hazırlanan pastayı kestiler.

Ünlü isimleri hastanelerinde gören çocukların sevinçleri görülmeye değerdi. Ünlü isimlerde küçük dostları ile ilginç diyaloglar yaşadılar. Minik hayranları ekranlardan gördükleri isimlerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.Hastanede tedavi gören hastaların yakınları da bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Etkinlik kapsamında Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu, “Hayatta Kal Derneği” Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Vural ve Çocuk kliniği eğitim sorumlusu Doç. Dr. Meltem Erol konuk ettikleri ünlü isimlere plaketlerini hediye ettiler.

Ünlü yapımcı İhsan Taş yaptığı açıklamada “ Söz konusu çocuklarımız ise onlar için yapamayacağım hiç bir şey yoktur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklara ufak da olsa bir moral ziyareti yapmak istedik. Umarım bu yaşadıkları günü ömürleri boyu tatlı bir anı olarak hatırlarlar.” dedi.

Etkinliğe katılan ünlü isimler ise yaptıkları ortak açıklamada “ Çocuklar bizim geleceğimiz. Ulu önder Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği bugünü onların yanında olarak kutlamaktan büyük mutluluk duyduk.”dediler.

Onur Market, Ayşe Hatun Özen, Eğitim ve Dayanışma Vakfı’da gerçekleştirilen organizasyonda yer alarak “Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun” projesiyle yeniden hayat bulan oyuncakları ve çeşitli hediyeleri çocuklara vererek bu güzel etkinlikte yer almaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

HASTANEDEKİ 23 NİSAN KUTLAMASINDAN KARELER

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın