Yeşim Salkım’dan sürpriz “Aseksüel” itirafı

Yeşim Salkım'ın itirafları çok konuşulacağa benziyor!

Yeşim Salkım’dan sürpriz “Aseksüel” itirafı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşil Salkım başarılı gazeteci Sibel Arna’nın YouTube’daki “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı programına konuk oldu.

 

Yeşim Salkım programda 28 yıldır “Deli Mavi” adlı şarkıyı söylediğini ve her söylediğinde Cumhuriyet’imizin kurucusu ulu önder Atatürk’ü düşünerek söylediğini ifade ederken bomba bir itirafta da bulundu.

 

Yeşim Salkım programda “8 yıldır aşık olamıyorum. Olunacak erkeklerin de hepsi evli erkekler. Bende evli erkelerden uzak duran bir yapıya sahibim. Bu 8 senelik dönemde tam da pandemin yoğun olduğu zamanlarda yurt dışında yaşayan eski bir arkadaşımdan etkilendim. Üç ,dört ay yazıştık ama yürümedi. Erkeğin korkağı da zor. Tribim yoktur. Duygularım olsa bile geceleri ağlayarak yaşarım. Hal böyle olunca 8 senedir aseksüelim. Çünkü ben olaya sadece seks duygularıyla bakamıyorum, spor olsun diye de sevişemiyorum. Deniyorum. Biscolata erkeklerine bakıyorum, merak etmiyor da değilim. Ama yan yana oturduğumuzda ağzını açtığında entelektüel bir birikim arıyorum” diyerek içinde kopan fırtınaları anlattı.

Bir yanıt yazın