Yeliz Şenyerli’den yeni tekli “Yine Seni Severim”

Yeliz Şenyerli’den yeni tekli “Yine Seni Severim”

Gazeteci Yeliz Şenyerli, uzun yıllar boyunca politika, ekonomi ve kültür-sanat alanlarındaki başarılı haberciliğiyle tanınıyordu. Ancak son zamanlarda müzik dünyasına adım atması ve sunduğu tekli şarkısı “Yine Seni Severim” ile magazin gündemine oturdu.

Yeliz Şenyerli’nin gazetecilik kariyerinin yanı sıra  televizyon ekranlarından da  “Anılardan Kesitler” ve “Ekonomide Gündem” gibi programlarla izleyicilerin karşısına çıkarken Şenyerli, 10 yıl boyunca kültür-sanat, ekonomi ve politika alanlarında önemli yazılar kaleme aldı. Ancak içindeki müzik tutkusu ve duygusal ifade arayışı, onu müzik dünyasına yönlendirdi.

Gazeteci kimliğinin yanı sıra şarkıcı olarak da adından söz ettiren Şenyerli, Oğuzhan Gürcan’a ait olan “Yine Seni Severim” adlı tekli şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının aranjörlüğünü Ahmet Korhan Çetiner üstlendi ve Şenyerli, şarkısına Umut Kumral Devecioğlu yönetmenliğinde çekilen kliple hayat verdi.

Şenyerli’nin müzik dünyasındaki farklı bakış açısı ve özgür ruhu, sanatsal üretimlerine ve şarkı yorumuna da yansıyor. Onun niyeti, dinleyicilerin özgür ruhunu hissederek kendilerini sınırlandıran duyguları serbest bırakmalarını sağlamak.

Başarılı haberci, gazeteciliği seçme amacının toplumu bilgilendirmek ve farkındalığı artırmak olduğunu belirtiyor. Müzik çalışmalarının ise insanların duygularına tercüman olma amacını taşıdığını vurguluyor. Yeliz Şenyerli, hem gazeteci kimliğiyle hem de müzisyen kimliğiyle topluma hizmet etmeye devam edeceğini ifade ediyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın