Uygun Kiralık Tekneler

Deniz berrak, koylar sakin ve huzurlu, güneş içinizi ısıtıyor, serin esinti yüzünüzü okşuyor... Bir teknede yaz tatilinden daha heyecanlı ne olabilir? Fethiye'den Bodrum'a, Marmaris'ten Göcek'e Ege ve Akdeniz'in en güzel kıyılarının tadını çıkarmak için tekne veya yat kiralamanız gerektiğini söylemek abartı olmaz.

Uygun Kiralık Tekneler

Peki, tekne kiralarken nelere dikkat etmelisiniz, lüks ve kaliteli yat ekipmanları ve tekne gezinizi maksimuma çıkarmak için neler yapmalısınız? Tekne kiralama ile ilgili tüm sorularınızı yanıtladık. Bu yazımızda dahası sizleri bekliyor. Uygun kiralık tekneler araştırmanızda ise doğru yerdesiniz. Firmamız Maviturburada her bütçeye uygun onlarca tekne ile hizmetinizdedir. Uygun kiralık tekneler konusunda da öncü konumda olan firmamız, fiyatlandırma konusunda müşteri memnuniyetini birincil öncelik saymaktadır.

Tekne Modelleri

Kiralık tekne fiyatları            Bir tekne veya yat kiralamadan önce, tekne ve yatların iyi ve kötü modelleri hakkında düşünmeniz gerekir. Elbette kimse sizden yüksek denizcilik bilgisine sahip olmanızı beklemiyor. Ancak piyasadaki farklı yat ve tekne modellerine hızlı bir bakış, ihtiyaçlarınıza en uygun tekneyi kiralamanıza olanak sağlayacaktır. Guletler, özellikle Ege kıyılarında karşılaşılan en yaygın tekne türlerinden biridir. Guletler’in iki ana direği var ve yat tarzı bir tekne modeline benziyor. Bu ahşap ve elektrikli yatlar, Ege Körfezi’ni keşfetmek için mükemmel boyut ve performansa sahip teknelerdir. Yatlar genellikle tekne ve guletlerden daha büyüktür ve daha verimli motorlara sahiptir. Katamaran ise birbirine bağlı iki tekne ve güçlü bir motordan oluşacak şekilde tasarlanmış olup, özellikle uzun mesafeler için ideal bir modeldir. Tatiliniz boyunca beklentilerinizi karşılayacak bu tip tekne ve yatlardan birini seçin ve harika bir mavi yolculuk keyfine varacağınızdan emin olun.

Uygun kiralık tekneler için firmamız Mavi Tur Burada her türlü yardımınıza koşmaktadır. Onlarca çeşit tekne modeli içinde bütçenizi sarsmayacak ve size uygun olacak tekneyi seçebilirsiniz.

Kiralık tekne modelleri

Teknenizde Olması Gerekenler

Elbette bir tekne için gerekli olan ekstra olanaklar ve donanımlar tatilcilerin sayısına ve tatil anlayışına göre değişiklik gösterebilir. Ancak minimum konfor ve pratiklik elde etmek için bazı temel ihtiyaçların karşılandığından emin olmanız gerekir.

  • Tuvalet ve Banyo: Tuvalet ihtiyacınızı hijyenik ve konforlu bir şekilde karşılamak için kiralık teknenize özel bir tuvalete ihtiyacınız var. Bazı yatlarda ve özel teknelerde çok sayıda tuvalet, duş kabini, duş alanı ve kabin bulunur.
  • Yeterli kamara ve yatak: Kalabalık bir arkadaş grubuyla bir tekne kiralamayı planlıyorsanız, kişi sayısı için yeterli kamara veya yatak bulunduğundan emin olmanız gerekir. Çoğu kiralık teknede genellikle birkaç çift kişilik yatak, yatak sayısınca kamara bulunur. Elbette tekne kiralama ücretleri de bu kapasite oranına göre değişiklik göstermektedir.
  • Yakıt Çeşitleri: Kiralık tekneler dizel ve benzin olmak üzere iki farklı yakıtla çalışabilir. Dizel motorlu tekneler her zaman ucuz kullanım vaat ediyor.
  • Derinlik göstergesi: Bazı teknelerde derinlik, omurganın seviyesi ile gösterilirken, diğer teknelerde derinlik sudan ölçülür. Bu bilgi, özellikle bir dalış planlıyorsanız yararlıdır. Bunlara ek olarak tekne kiralamadan önce teknenin temizliği, buzdolabı, yedek çapa ve yedek bot gibi temel donanımlar gibi detaylara dikkat edilir.

 

Uygun kiralık tekneler sağlayan firmamız Mavi Tur Burada isteklerinize uygun tekne çeşitleriyle hizmetinizdedir.

Uygun kiralık tekneler için www.maviturburada.com uğramayı unutmayın.

Bir yanıt yazın