Barışcan, “O’nun adı Yaşar ” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Sanat hayatını Diyarbakır’da sürdüren öğretmen -müzisyen BARIŞCAN, son albümü O’NUN ADI YAŞAR ile tüm dijital müzik platformlarında ve Barışcan Sapancı YouTube kanalında yayınlanmaya başladı

Barışcan, “O’nun adı Yaşar ” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Sanat hayatını Diyarbakır’da sürdüren öğretmen -müzisyen BARIŞCAN, son albümü O’NUN ADI YAŞAR ile tüm dijital müzik platformlarında ve Barışcan Sapancı YouTube kanalında yayınlanmaya başladı.

Çocuklara yönelik yaptığı “Bizim Çocuklar ve Barışcan” Tv programı ile özellikle çocuklu ailelerin sevgisini kazanan Barışcan,  bu albümle her insanın çocukluğunu içinde taşımasını ve içindeki çocuğu büyütmemesi gerektiği mesajını veriyor.

Barışcan “O’nun Adı Yaşar” adlı albümü hakkında “Büyürken çocukluğunuzu da yanınızda götürün. Sizi siz yapan çocukken yaşadıklarınızdır.” diyerek duygularını dile getirdi.

“Aranjelerini Egecan İnce’nin yaptığı, sözleri ve müziği bana ait 10 şarkının hikayesi çocukluğuma dayanır. Çocukken çevremde yaşanan ve yarım yamalak anlayabildiğim aşklar, ilişkiler, kavgalar, ayrılıklar, sevdalar ve düşmanlıklar; aslında tüm yaşanan hikayeler var bu defa şarkılarımda.. Şarkılarda ki gerçek kahramanlar ise hala yaşıyorlar, Onları ne kadar sevdiğimi bilerek tabi ki. Bu albüme çocukluk ismimi verdim. YAŞAR. Albüme adını verdiğim şarkının hayatımda yeri ise bambaşka. Ailemle yaşadığım acı-tatlı bayram anılarımı anlatıyorum. “Ben çocukken” diye başlanarak anlatılan hikayeler aslında biraz sıkıcı olurlar.. Çoğu insanın boynunda ipe asılı kokulu silgisinin izleri büyüdüğünde bile duyulur.” diyerek sözlerini tamamladı.

Unutamadığım çocukluk anılarım ONUN ADI YAŞAR albümümde

Barışcan’ın  Önceki Albümleri;

Eli İşte Gözü Oynaşta

Şirinim

Acıklı Şarkılar

Tekno Dance

Klasik Müzik Tadında

Hüzünlü Neşeler

İlahi Ben

Onun Adı Yaşar

Bir yanıt yazın