Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda Kadro Şekillendirmesi Sürüyor

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda Kadro Şekillendirmesi Sürüyor

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın Genel Menajeri Maurizio Gherardini, başantrenör değişikliği nedeniyle kadro yapılanmasının devam sürecinde olduğunu belirtti. Yakın zamanda Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda basın mensuplarına açıklama yapan İtalyan menajer, “Çok değişik bir yaz geçirdik. Önemli değişiklikler oldu. Kadro hazırlığımız, sezon hazırlığımız devam etmekte. Olur da Ali Muhammed ile devam etmezsek veda töreni yapılacak. Bizim için çok değerli, saygı duyduğumuz bir oyuncu. Bize çok şey verdi, biz de ona bir şeyler vermek isteriz. Bazı şeyler hala gündemde, yeni eklemeler olabilir.” Şeklinde kadro yapılandırmasının devam ettiğini açıkladı.  betpas giriş

Igor Kokoskov’un Ayrılışı Bizi Zorladı

Igor Kokoskov’un ayrılış sürecinin geç yaşanmasından kaynaklı kendisini oldukça zorladığını belirten Gherardini, “Bizim için en büyük sorun geç yaşanmasıydı. Haziran sonunda olsaydı oturulur konuşulurdu ama temmuzun 3. haftasında olması bizim için problem oldu. Öyle bir dönemde antrenörün bırakıp gitmesi daha önce çok söz konusu olmamıştı. O dönemde yeni antrenör bulmak zordu. Süreci en iyi şekilde halletmeye çalıştık. Bir an önce yeni çözüm bulmamız gerekiyordu. Seneler önce benzeri bir tecrübe yaşamıştım. Ayrılışı çok dramatik olmadı ama zamanlama ve çözüm süreci bizim için zor oldu.” Sözleriyle kendini ifade etti.

Kadronun tamamlanmasıyla birlikte Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın önümüzdeki sezon çok daha büyük başarılara imza atacağını vurgulayan menajer sözlerini hedeflerimize ulaşacağız şeklinde tamamladı.

Bir yanıt yazın