DOLAR 32,5007 0.26%
EURO 34,5841 0.24%
ALTIN 2.476,11-0,27
BITCOIN 2029644-5.93308%
İstanbul
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ünlü sunucu Oylum Talu boşanıyor mu?

ABONE OL
15 Mayıs 2020 14:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranlarımızın başarılı sunucularından Oylum Talu 7 yıl önce görkemli bir düğün ile Methi Bengisu’yla hayatını birleştirmişti. Ünlü sunucu 7 yıl önce evlendiği Methi Bengisu’dan henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D Haber Başkanlığı ve haber spikerliğinden ani bir kararla istifa eden Buket Aydın’da sürpriz bir şekilde eşinden tek celsede anlaşmalı olarak boşanmasının ardından Oylum Talu’nun da boşanma kararı alması magazin dünyasında büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Oylum Talu’nun boşanacağının haberini Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cantürk köşesine taşıyarak şunları aktardı. “Magazin dünyasında son dönemlerde arka arkaya birçok boşanma yaşanırken koronavirüs salgını döneminde de bu boşanmalar devam ediyor. Geçtiğimi günlerde görevinden istifa eden Buket Aydın’da sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Bu sefer ki ayrılık haberimin kahramanları ekranların sevilen sunucularından biri olan Oylum Talu ve 2013 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Metin Bengisu’dan boşanma kararı aldı. Neden veya hangi sebepten böyle bir karar aldılar öğrenemedim ama boşanma kararı sonrasından Oylum Talu’nun evden ayrılarak ailesinin yanına taşındı.” dedi.

Oylum Talu çok kısa bir süre evli kaldığı Mert Celet’ten 2007 yılında boşandıktan 6 yıl sonra 2013 yılında sürpriz bir şekilde Methi Bengisu ile evlenerek Türkiye’nin en sosyetik ailelerinden birisine gelin olarak gitmişti. Bengisu ailesi tarafından gelinlerinin o dönem sergilediği tavırlardan hoşnut olmadıkları için istenmeyen gelin ilan edilmişti. Methi Bengisu’nun anne ve babası Sevinç-Emin Bengisu çocuklarının Les Ottomans’da yapılan düğünlerine de katılmamışlardı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.