Görünmeyen Misafir zirveye oturdu

Yabancı dizi izlemek isteyenler Görünmeyen Misafir adlı diziyi asla kaçırmayın!...

Görünmeyen Misafir zirveye oturdu

Netflix ekranlarında Mayıs ayının ilk günlerinde yayına giren senaryosunu ve yönetmenliğini Oriol Paulo’nun yaptığı The Invisble Guest “ Görünmeye Misafir” adlı filmde Ana Wagner, Mario Casas, Jose Coronado, David Selas, Barbara Lennie ve Francces Orella gibi İspanyol sinemasının başarılı oyuncuları başrolleri paylaşmıştı.

Adrian Doria adında başarılı genç bir iş adamı Asya pazarına giriş yapacağı bir dönemde kendisi gibi evli olan bir moda fotoğrafçısı Laura Vidal ile birlikte yasak aşk yaşarken gittikleri bir dağ evinden Barcelona’ya dönüş yaparlerken bir kazaya karışırlar. Karşı araçtaki gencin öldüğünü düşünen çift bu olayı örtbas etmek isterler. Çünkü bu olayın ortaya çıkması demek hem her ikisinin evliliklerinde ciddi sonuçlar yaratabilir ve Adrian’ın Asya pazarına girecekken ortaya çıkacak bir skandal iş dünyasında kendisini zor durumda bırakacaktır.

Kaza sonrası Adrian sevgilisini kendi aracının başında bırakırken kazaya karışan gencin aracını alarak olay yerinden uzaklaşır ve bagaja koyduğu genci bir bataklığa atar. Laura kendisine aracını çekerek yardım etmek isteyen yaşlı adamın evine gittiğinde gördüğü fotoğrafla hayatının şokunu yaşar. Fotoğrafta gördüğü genç kazada ölümüne sebep oldukları gençtir ve bu genç kendisine yardım eden yaşlı çiftin tek çocuklarıdır.

Ve sonra kader ağlarını örmeye başlar ve Laura ile Adrian’ karıştıkları kazayı basına sızdırılmaması için şantaj telefonu gelir ve Laura ile Adrian’ın yolları yine aynı dağ evinde kesişmek zorunda kalır.Ve dağ evinde bir cinayet işlenir ve bu cinayetin ardından olaylar arka arkaya yaşanamaya başlar.

Son dönemin en gerilim dolu dizilerinden biri olan Görünmeyen Misafir çok kısa bir sürede Netflix platformunda en çok izlenen yapıtlar arasındaki yerini aldı.

Bir yanıt yazın